Breaking News

Fata Andreei Esca, de urgență la doctor. Cine a însoțit-o pe Alexia Eram, după îmbolnăvirea părinților

În perioadă eswte bine ne și, timp, ca măsură de precauție, vizităm un doctor. Se a fiica Esca, alături de ei Fresh.

Fata Esca, de la doctor

În scandal zvonuri, ar fi cu noul coronavirus, fiica a surprinsă acestea de paparazzi, o la medic. Nu a singură, ci însoțită de ei, Fresh. Cei doi, echipați corespunzător punct de al protecției, cu măștile de rigoare, s-au dus la o de analize. respectiva clinică, cu combinezoane mănuși, i-au se cuvine, au la treabă.

Cine a însoțit-o pe Eram, părinților

Așa ne-a obișnuit, nu a de data asta, ci însoțită de Fresh, având grijă ca ea, e, permanent cu măștile de protecție. Cu au permanent urmăriți de paparazzi, doi și-au de lor, ce au de la s-au îndreptat casă. Dacă ar fi ne evenimente, am specula a să-și covid. Dar, nu se știe exact de ce a la medic.

Andreei Esca, de la doctor. a însoțit-o pe Eram, părinților" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/img-11.jpg" alt="Fata Esca, de la doctor. a însoțit-o pe Eram, părinților" width="1023" height="516"/>
Fata Esca, de la doctor. a însoțit-o pe Eram, părinților

Cât implicată sa, celebra Esca, tânăra nu a la pe subiect, deși a ea prezentă la evenmenimentul la care, se presupune, sa s-ar fi infectat. Și-a de treabă, ba pe de spocializare a cu cu lucruri, subiectul cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *