Într-un mesaj dat angajaților, cei de la Arctic Găești precizează care vor fi noile reguli după care va funcționa activitatea de producție odată cu reîntoarcerea la muncă.

„Vă rugăm să aveți și să purtați mască de protecție. După data de 2 iunie veți primi zilnic 2 măști pe zi. recompletați chesionarul de risc COVID 19 anterior intrării în unitate,îl veți găsi în mijloacele de transport și în zonele de acces. Respectați accesul pe poarta alocată secției dumneavoastră. Zona de vestiare este organizată în corturi amplasate extern, vă rugăm să respectați zona alocată dumneavoastră. Respectați servirea mesei în corturile special amenajate și alocate secției dumneavoastră. Este strict INTERZISA servirea mesei la punctul de lucru,în fabrică”, se arată în mesajul transmis angajaților.

Activitatea de la Arctic Găești a fost întreruptă în data de 16 mai, după ce aproximativ 70 de salariați au fost testați pozitiv cu COVID 19. În total, au fost făcute 209 teste angajaților. Sute de salariati au fost trimiși în șomaj tehnic, iar ce infectati cu coronavirus au fost izolați, pentru a primi tratament, în spitalele din Târgoviște, Pucioasa (din judetul Dâmbovița) si la Ploiești (judetul Prahova).