Breaking News

Exploziv! Amplă operațiune a spionajului rus în România. Care este ținta!

Cele site-uri ar cu agenţia de ştiri rusească InfoRos, şi Infobrics.org şi OneWorld.press. 150 de reacţia la de coronavirus, conţinut într-o şi SUA, pe acest subiect, au indentificate iunie, AP, citată de Adevărul.

Printre subiecte s-au numărat sugerau a trimis substanţiale SUA, a ajuta cu pandemia, sau amplificau provenite China, alimentau conspiraţia noul coronavirus ar fi o armă biologică.

În 2018, InfoRos era o organizaţie-paravan operaţiuni ruseşti sub acoperire GRU, serviciile secrete occidentale, citate de Post.  Conţinutul agenţiei InfoRos s-a intersectat rareori cu România, a făcut-o, s-a pe prezenţa de anti-rachetă de la Deveselu, a SUA-NATO de interceptare a balistice, citată

Site-urile respective promovată teoria Kremlinului acest nu ar fi defensiv, ci ar fi capabil cu ofensive, pe oficialii şi l-au demontat repetate rânduri.

Cel recent articol România, februarie 2020 pe agenţia InfoRos, se intitulează „Bazele de antirachetă şi desfiinţate”, citat un spune „acestea sisteme de atac cu rachete, de natură şi ofensivă”.

 Potrivit articolului, lansatoarele de interceptoare de la Deveselu ar fi sau „arme supersonice”.

Actualitate

31 Iul, 16:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *