Breaking News
Home / Tehnologie / Explozie teribilă în Timișoara. Casa a fost cuprinsă de flăcări după ce angajatul unei firme de racordare la gaze și-a bătut joc de o lucrare

Explozie teribilă în Timișoara. Casa a fost cuprinsă de flăcări după ce angajatul unei firme de racordare la gaze și-a bătut joc de o lucrare


Zi persoane, ce o explozie a într-o Timișoara, dimineață. La incident, casa a cuprinsă de flăcări, locatarii au cele se autoevacueze. Potrivit informații, s-a produs de mântuială de un angajat.

Casa a distrusă întregime

Un s-a într-o tragedie. Astfel, aprinderea țigări, a a pusă mare pericol. În acestă dimineață, un apel la 112 anunța un incediu la o casă, de pe strada Vuk Karadzic, Timișoara, cartierul Mehala.

La fața au de o autospecială de primă intervenție, de stingere, o ambulanță 17 pompieri. După îndelungate, focul a lichidat, au la cu asuri de gradul al II-lea al III-lea.

Cea de-a victimă, un bărbat, vârstă de 81 de ani, a dus la spital, a un atac de panică devastator. La sosirea pompierilor, se manifesta casei, la nivelul acoperișului.

„Incendiul se manifesta camera de la casei, la sosirea (…). La intervențiile nu ce la fața locului. Mai vorbim o de gaz”, a prim-adjunctul șef, Colesnic, tion.ro.

Oamenii au crezut s-a produs un cutremur

Potrivit vecinilor, un de la ar fi o lucrare de mântuială, ce a la acumularea de gaze. Fără știe de acumulare, și-a țigara, s-a produs nenorocirea.

În urma exploziei puternice, pereții casei au explodat, a zburat. Imediat a incendiul, ce a vecinii. Aceștia au crezut initial a cutremur, ce au ieșind casa cu pricina, au autoritățile.

„M-a aruncat a explodat. Stau la distanță. Am crezut e cutremur, am afară am fumul”, a declarat un 3.

Aceștia au recent, țeava de a de o mașină de gunoi, într-un accident, niște angajați de la ar fi o repare/înlocuiască. Din păcate, se a de mântuială, muncitorului român, o nu a apară.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *