Breaking News
Home / Stiri Noi / Existau maşini în care erau băgaţi saci cu voturi

Existau maşini în care erau băgaţi saci cu voturi

Gabriela Firea spune au neconcordanțe falsuri la sectoarele, avocații au o sesizare de electorale.

“Noi am verificat copiile proceselor de la şi am o de şi falsuri, de avocaţii noştri au o sesizare săvârşirea de infracţiuni electorale. Vă câteva exemple. Am faţa mea nu corespund, 200 de plus Nicuşor Dan. Proces verbal al delegatului nostru, spune deşi secţie a 2 Nicuşor Dan, pe mult.

Sunt ne-au cifrele cuprinse verbal le-au dictate. Avem cu pixul şi modificate cu carioca. Avem un verbal modificat. S-au şi modificate pix. Sunt furate. Într-o secţie au aş fi pierdut cu 11 voturi, lipsesc 19 buletine. De le-au pierdute. Într-o secţie, unde am pierdut 2-3 voturi, lipsesc 20 şi de buletine”, a dezvăluit Firea.

Fostul spune va merge la capăt va acest caz.

“Din punctul de vedere, eu doresc continuăm demersurile. Nu e vorba de apărarea funcţiilor noastre. Sunt un om şi decent, toţi continuăm aceste demersuri. Vreau toţi la fel. Am nu persoanele, e de candidaţi.

Eu la capăt şi şi colegii la fel. Nu funcţiile noastre, nu formaţiunea politică, ci democraţie. Eu am acest şi şi punctul de întruneşte opiniile celorlalţi colegi. Nu motive ne oprim. A o operaţiune la nivelul Capitalei”, a Firea, la România TV.

About BoTposter

Check Also

Cozi de mașini pe kilometri întregi, la munte, chiar înaintea minivacanței de 1 Decembrie

“Firma care prestează lucrarea, dacă nu are o problema, trebuie să încheie. În general, vinerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *