Breaking News

EXCLUSIV Scandal amoros în lumea fotbalului. Fosta soție a lui Daniel Pancu, acuzații grave după ce fotbalistul ar fi divorțat pentru amantă

Fosta soție a lui nu poate accepta a hotărâtă acestuia un coșmar.

Și-au de viață împreună!

S-au iubit de 22 de ani, a fost, întotdeauna, de dificilă, de certuri împăcări. Prima dată, soția sa au la un de 2012, atunci justificarea judecătorie fostul mare rapidist are cu alcoolul, o mereu are devine verbal. Cu acestea, ei au decis, atunci, o de doi copii. În acel an, fratele Mihaelei, fostul mare rapidist Stanciu, mărturisea nu deloc de cu atitudinea surorii sale, pe prin pe le ea ar căsnicie exact cu ce a venit, cu hainele de pe ea. Acum, însă, nu de fostul cumnat.

Acuzat are aceeași de 20 de ani

În cu câteva luni, a intentat divorț, susținând sătulă de infidelitățile fotbalistului recapete libertatea. Imediat despărțire, Iași a compania blonde superbe, ea celebră, fostul Teodorescu, o prezență discretă showbizz-ul autohton. Așa era de așteptat, fosta soție a lui nu a ca ei, a 22 de ani, la bine la greu, și-a de repede. Astfel, ea a într-un al pe de socializare, însă, atât, are grijă un coșmar lui Daniel: “Face de răutăți. Dacă se la mare cu Andra, ea află zonă. Dacă el vadă copiii, ea poze pe facebook cu el. În plus, spune o cu moravuri amanta lui de 20 de ani. El nu seamă aceste răutăți, ajută reușească. Știm cu toții el un temperamental, femeia aceasta a lui liniște, echilibru. Ambii că, la un dat, se va obișnui cu se va liniști”, ne-au declarat apropiați ai Pancu, impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *