Breaking News
Home / Stiri Online / EXCLUSIV Marcel Ciolacu, FĂRĂ REGULI pe timp de epidemie. Liderul PSD, surprins alături de 10 persoane la o masă, într-un restaurant

EXCLUSIV Marcel Ciolacu, FĂRĂ REGULI pe timp de epidemie. Liderul PSD, surprins alături de 10 persoane la o masă, într-un restaurant


Marcel recidivează regulilor pe de epidemie COVID-19! Liderul a surprins seara de sâmbătă, la masă, alături de persoane, la restaurantul pensiunii „Țara Luanei” Sărata Monteoru, Buzău.

Imaginile au difuzate, de PLUS, seara.

După se observă imagini, in 11 la masă, nicio regulă de socială. Pot fi cu fostul premier Tudose, altul. 

Persoanele la masă nu mască, numărul nu cel pe de prin s-a starea de la național. Este vorba de nr. 856 14 octombrie 2020 stării de pe cu data de 15 octombrie 2020, precum se pe efectelor de COVID-19, Oficial nr. 945 14 octombrie 2020.

Potrivit art. 6, alin 5: „participarea a maximum 6 la o masă, familii diferite, cu de prin ordin al ministrului sănătății, ministrului economiei, mediului de al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare Siguranța Alimentelor, temeiul art. 71 alin. (2) nr. 55/2020, cu completările ulterioare”.

Legea 55/2020 si sanctiuni pentu regulilor, anume de de la 2.000 de lei, art.  65 lit. h.

De a timpul de coronavirus

Pe 23 mai, la câteva de ministru instituia măștii, social-democrat a pe sa de o fotografie alături de 10 de partid, mască. ,,Împreună cu colegii Moldova”, a descris apar, alții, (Neamț), (Vrancea) (Vaslui). 

Pe 18 iunie, a ședința plenului al poarte de protecței. Liderul și-a motivat decizia de a nu prin nu cu pe gură. El a are o deviație de sept.

“Cu permisiunea dvs. o sa va sa observați la prezidiu poarta măști, eu o sa-mi să… nu vorbi”, a afirmat Ciolacu, citat de Ziare.com, ce și-a îndepărtat de protecție.

Ceilalți parlamentari aflați alături de Ciolacu, la prezidiu, colegul de partid, senatorul Cazanciuc, au de protecție.

Ulterior, pe 6 iulie, a la tribuna Deputaților cu pe față, și-a scos-o vorbească, spunând “O microfonul, nu probleme”.

La recepția organizată, pe 14 iulie, la Franței, cu Zilei Naționale a Franceze, a singura personalitate nu a mască de protecție. Acesta a o mască, a ținut-o mână pe parcursul discursurilor oficiale. În perioadă, lui s-au protejat, măsurile cu COVID-19.  

About BoTposter

Check Also

Restricții anti-coronavirus pentru alte localități din județul Galați! Măsurile, aplicate de sâmbătă

  Noile restricții sunt pentru localitățile Smârdan şi Drăgăneşti și au fost decise de Comitetul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *