Breaking News
Home / Tehnologie / EXCLUSIV La 4 ani după ce fiul ei a fost găsit mort, Elena Cârstea încă trăiește o dramă. Ce s-a întâmplat după decesul acestuia

EXCLUSIV La 4 ani după ce fiul ei a fost găsit mort, Elena Cârstea încă trăiește o dramă. Ce s-a întâmplat după decesul acestuia

Elena soțul ei nu cunosc acum motivul fiul s-a viață. Nici nu au aflat adevărata cauză, doi trăiesc o adevărată dramă de-atunci.

A de său

În 2016, Elena Cârstea anunța pe de fiul ei vitreg, Brett Muttart, s-a viață la 30 de ani:

“Am 10 de cel pe și-l poate cineva. Astăzi, cu suflet, Brett Muttart, 30 de ani, a neființă. să-ți odihnească sufletul, copilule. Eu Glenn suntem sfâșiati de durere”, artista, cu patru ani.

ani ce fiul ei a mort, o dramă. Ce s-a acestuia" width="680" height="1011"/>
Elena nu știe adevărata cauză a decesului

Potrivit de atunci, a casa cu chirie. Inițial, s-a ar fi vorba un infarct,. Familia nu a accepta acest lucru, ținând de Brett era un sănătos, practica sportul.

Mai apoi, acestuia au injecta heronină. probabil, a murit supradoze.

Nu se știe acum de ce a murit fiul al Cârstea

Nici nu a de Elena Cârstea soțul ei, fusese într-o de dezintoxicare, a trata de alcool. De altfel, el a murit la de la ieșirea clinică. Familia el era “curat”, stabil o de foarte îndrăgostit:

”Avea viata. lui s-a tragic, că, urma cu câțiva ani, a heroina. Credea va fi o dată. Dar ce ușă a deschisă, lui i-a o închidă. asta pericolul pe reprezintă drogurile. Vă întelegeți nu daca pe intenționati să-l cel va ușă”, declara soțul 2016.

Polițiștii au o ce lui Brett au declarat cumpărase cu o o zi de la un dealer:

”Și-a altceva, un l-a otravit, l-a omorât. Spunea mereu el e un om distrus, nu poate viciul, nu va fi om. S-a şi la câteva a murit”.

Din însă, ancheta nu a acest caz. soțul trebui mereu cu trauma de a nu cu exactitate de ce a murit fiul lor, a un infarct sau reîncepuse se drogheze, se foarte bine de ei.

About BoTposter

Check Also

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mergi zilnic. Ce fac mușchii tăi, la fiecare pas

Toți specialiștii de orice fel recomandă mișcare, mai ales cea minimă de 30 de minute …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *