Breaking News

EXCLUSIV Gina Pistol și Smiley au făcut “pasul cel mare”. Ea s-a pregătit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriză din industria muzicală

Timpul la Hahaha Production i-a muzică. Ea a de cantă pregătește o surpriză cu său.

EXCLUSIV Pistol au “pasul cel mare”. Cum s-a ea acest moment. surpriză muzicală

Sunt de patru ani, au țină de curioșilor. Mai mult, de acum, pandemiei, Gina Smiley și-au au poze pe conturile de socializare.

Ei locuiesc de doi se ca niciodată, de au asta cu tare. “Ne foarte pe şi celuilalt. Cumva, eu şi ne-am pe altul, înţeleg şi programul şi nu de cicălitoare, să-i reproşeze a la studio. Dacă acolo mi-aş eu, mă duc şi eu la şi cu gaşca de acolo. E foarte vezi se naşte muzica!”, a declarat frumoasa blondină.

luat de canto o melodie cu Smiley" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/smiley-si-gina-pistol.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/smiley-si-gina-pistol-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/smiley-si-gina-pistol-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/smiley-si-gina-pistol-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
A de canto o melodie cu Smiley

A de canto o melodie cu Smiley

Deși lucrează la de concurente, asta nu a un impediment Smiley. Ba contră, se susțin reciproc la împreună.

Ba mai mult, noastre, ei la un de a un s-a temeinic, am aflat ce vorba. “Gina a foarte la Hahaha Production. A curioasă a parte, buton, a ascultat se voci, ia naștere o melodie.

A pasiune

Așa s-a născut dorința ei de a de canto. Nu a se cântăreață, ea are o meserie, ci pasiune, a simțit dorește șlefuiască vocea ea însăși. Însă, orele au bine se aștepta, are muzicală, talentată, afară.

Ea o piesă împreună, nu va fi sau un de suflet. Nu ne spună, vom afla apropiat”, ne-a declarat un al cuplului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *