Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat să facă de către anchetatori

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat să facă de către anchetatori

Fiul lui Dumitrescu, se are cu legea. Toto, cu de de cinema, se nu a de droguri.

Fiul lui a la drogurilor

La luni, un anunțam de problemele cu celebrului Dumitrescu. Toto, de 22 de ani, de la Impact.ro, a la serii trecute. Tânărul s-a cu evenimentului. acest o pedeapsă dură, legea nu iartă privința sa pricina faptei pe a comis-o. Pe incident autoritățile au un comunicat prin ni se la cunoștință că:

Fiul lui a la drogurilor. Ce a de " width="640" height="530"/>
Fiul lui cu de substanțe interzise

„Conducătorul autovehicul vârstă de 22 de a la Bd. Pache Protopopescu Bd. Ferdinand, ce se deplasa pe publice, aflându-se sub influența psihoactive. auto a cu DRUG TEST, rezultatul de substanțe. Persoana cauză a la I.N.M.L., unde i-au biologice. În acest caz, s-a conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 Penal”, comunicatului de Poliția Română.

Ce a de anchetatori

Astăzi Toto, fiul cel mare al lui Ilie Dumitrescu, a ieri la DIICOT. va trebui explice de consuma droguri. El a acum o urma razii a a iesit la test. Surse că, trecute, au analizele de la INML.

Raportul consumase canabis cocaină. Conform legii, art. 336 alin. 2 Penal, o pedeapsă cu de la 1 la 5 sau o penală. Rămâne la latitudinea va fi pe o va de Dumitrescu.

Fiul lui a la drogurilor. Ce a de " width="1024" height="465" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/EXCLUSIV-Fiul-lui-Ilie-Dumitrescu-a-ajuns-la-DIICOT-din-cauza-drogurilor.-Ce-a-fost-obligat-să-facă-de-către-anchetatori--1024x465.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/EXCLUSIV-Fiul-lui-Ilie-Dumitrescu-a-ajuns-la-DIICOT-din-cauza-drogurilor.-Ce-a-fost-obligat-să-facă-de-către-anchetatori--768x349.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/EXCLUSIV-Fiul-lui-Ilie-Dumitrescu-a-ajuns-la-DIICOT-din-cauza-drogurilor.-Ce-a-fost-obligat-să-facă-de-către-anchetatori-.jpg 1100w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Fiul lui Dumitrescu, Toto, sentința

Deși cu o carieră un look de Hollywood, nu a de-o de tentațiile trăim. Nu la abatere de acesta, asta ar fi ultima. Pe fiul lui 1 cadrul show-ului ”Te de Undeva”, difuzat de la 20:00.

 

About BoTposter

Check Also

Ce înălțime a avut Nicolae Ceaușescu. Amănuntele pe care nu le știau românii despre dictator

Nicolae Ceaușescu a fost unul dintre cei mai controversați lideri ai României. Personalitatea dezvoltată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *