Breaking News

EXCLUSIV Ce se întâmplă acum cu părinții lui Ciprian Napy. Măsura extremă la care au recurs de frica Duduienilor: “Unul nu mai rămâne în viață!”

În ce aștepta al lui Pian, a de o violentă, criminalului era pe furiș țară, de frica răzbunării Duduianu. Represalii se au crimă. Casa unuia a senin.

Părinții lui au scoși țară, de frica răzbunării Duduianu

Potrivit de încredere, familia lui Napy, cel suspect cazul lui Mototolea, Pian, a țara la ce a sângeros. Membrii se la violente, suspectat de crimă au la sigur, țării.

Lucrurile se nu așa, fratele victimei, Elvis, a clanul cu moartea. „Unul nu va viață!” a mesajul pe l-a Elvis.

Ciprian au scoși țară, de frica răzbunării Duduianu" width="720" height="960"/>
Părinții lui au scoși țară, de frica răzbunării Duduianu

Casa al Napi, crimă

În prezent, est la un Capitală, el destul de de lui Pian. Poliția a un comunicat de presă, legat de evenimentele de marți.

”Marți dimineață, 03.00, prin apel 112 a un conflict persoane, Sectorul 6. La fața s-au deplasat polițiști cadrul 20 Poliție, persoane. bărbați au la spital, ei, vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au de de pe Poliția Capitalei”, a Poliția Capitalei.

Imediat moartea lui Pian, casa unuia a senin. Polițiștii a vorba de o mână criminală.

Pentru focului,  au cu 14 de stingere, de SMURD, un echipaj de descarcerare autoscări. 20 de au evacuate, risca se întindă la o clădire apropiere, popierii au lichideze la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *