Breaking News
Home / Tehnologie / EXCLUSIV Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă după ce a fost dat pe mâna poliței. Ce mesaj i-a transmis brunetei

EXCLUSIV Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă după ce a fost dat pe mâna poliței. Ce mesaj i-a transmis brunetei


Bărbatul i-a ce a pe mâna poliței. Deranjată i-a a fugit, frumoasa nu se lasă înduplecată cu una, cu două.

Și-a de 150.000 parcare

Cunoscută ca o împătimită a de lux, Oana Zăvoranu nu se sfiește de de pe de ultimă pe schimbă maximum doi ani. achiziție o Porche, valoare de 150.000 euro. Ieri, frumoasa a pe de un filmuleț de pe de fața casei sale, se distinge o mașină de culoare gri, Logan, marșarier mașina Zăvoranu.

Mai apoi, șoferul, al de mâncare, a demarat trombă nu s-a vadă de pe o accidentase. Supărată afară, Oana Zăvoranu a la poliție a plângere:

“Ia uitați-vă cum, ieri, un de la mâncare prin vecini, nu se sinchisește mea regulamentar fața casei. Am la poliție vei fi te tu, asta vei vei repara mașina, vezi ce grijuliu ai tu de acum înainte. Jur erai un om cu simț, se comporta era într-o asemenea situație, nu nimic”, a vedeta.

Bărbatul i-a milă

 

Vezi pe Instagram

 

Ia uitati-va ieri, un mancare de la glovo undeva prin vecini, nu se sinchiseste ca da masina mea parcata regulamentar pe de parcare fata casei! 😕 Bai dobitocule, tu nu ai vazut ca de tot, de le prost…bine, putin un atat de nesimtit ca tine! 😤 Ca idee, vreo 18 la si 20 in casa ma-ta te ma? Pe maidan?…mai si si te intreaba ce ai facut si te uiti ca bou’ la poarta la el 🤬 Am la Politie si vei fi Luni sa te si tu, pt asta vei ramane fara si imi vei repara si masina, sa vezi ce grijuliu ai sa fi de acum inainte cand te ‘joci’ tu asa inainte-inapoi 😤 Jur ca daca erai un om cu simt, se comporta era si in situatie, nu iti faceam nimic Norocul ca de tot, daca isi gaseste un om masina tamponata de cate un idiot ca tine, si nu are ce poate sa faca? 🤬🤬🤬 Voi, asta de pana nu sunteti luati de si arsi la nu va faceti bine ca sunteti nascare asa…hai sictir ! P.S Iar cu hotul ala de va ziceam acum seri, STATI PE APROAPE, ‘COLECTIA TOAMNA-IARNA’ 2020-2021 ESTE IN PRODUCTIE…asa ca sa de Sarbatori !😉 Seara buna 🤫 #oana #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #iam #god #power #mood #justice #justicetime #tobecontinued

O de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe

Așa era de așteptat, postarea a la ar fi contactat-o pe actriță a-și prezenta a-și responsabilitatea pagubele produse. Mai mult, noastre, șoferul ar fi la mila acesteia, de teamă nu afară:

“Omul prin mijloacele posibile. Îi nu pâine. știe facă, șofer. Dacă suspendă permisul, va pâine. Oana, însă, foarte normal. În viață asumi consecințele tale, cele făcute neatenție.

Ea nu se lasă înduplecată simplul șoferul măcar nu a atunci a de un a o mașină. Pur a deși era zona, de fite, împânzită de de supraveghere, târziu, va fi identificată”, ne-au declarat avizate exclusivitate.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *