Breaking News
Home / Tehnologie / EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tăcerea despre divorț. Ce i-a făcut soția timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea să îi lase numele

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tăcerea despre divorț. Ce i-a făcut soția timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea să îi lase numele

Drama ascunsă lui acum la iveală. cunoscutului pe lumea. Ce i-ar fi soția de 25 de ani?

Divorț Oprea: Ce i-a soția de 25 de ani?

Situație neașteptată lui Oprea. De la un al liniștite au la polul opus. După 22 de de mariaj, cunoscutul artist au pe separate. Divorțul nu a singurul a pe lumea, ci dezvăluirile acestuia de trupă soții. Unul separării monden a distanța.

Melissa (18 ani) (21 ani) muzica Londra, le alături. Alte motive indicate pe parcursul reprezentate de viciile solistului de iubirea pe nu și-a îndreptat-o soția sa, ci o femeie.

”De timp, are o parteneră. Distanța nu e și, probabil, soția lui şi-a acest lucru. Ce asta poate singur, de mâncare, curățenie spele hainele, ca nu de firești?”, au lui.

făcut soția lui acestuia de 25 de ani? " width="600" height="337" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/ce-i-a-făcut-sotia-lui-alin-oprea-acestuia-timp-de-25-de-ani-1.png 600w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/ce-i-a-făcut-sotia-lui-alin-oprea-acestuia-timp-de-25-de-ani-1-400x225.png 400w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px"/>
Ce i-a soția lui acestuia de 25 de ani?

„Alin a trăit 25 de ani”

Alți prieteni apropiați de citată ne-au a asuprit de al sale, susținând alături de ea a obositoare, împingea viciul – alcoolul. Acum, vedeta susține bine, nu va numele. mare acum copiiilor, s-au lui spuse de le-a viață.

„Alin a trăit 25 de ani, el a ca o Larisei. Ea l-a mereu, el nu a impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. se un om liber, are personalitate. Nici măcar nu a pus gura pe băutură, de l-a iubita lui. A pașnic, credincios. nu de pe ea, nu o vadă. Ea i-a pe doi lui, a o mulțime de răutăți, ia legătura cu fostul soț al lui Alin”
Surse de Oprea

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *