Breaking News
Home / Tehnologie / EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită: “Sunt la început, dar el nu e pregătit”

EXCLUSIV Adevărul despre relația dintre Răzvan Simion și noua iubită: “Sunt la început, dar el nu e pregătit”

Răzvan Simion, vedetă 1, are o nouă iubită nu se sfiește pe se ascundă, nu jur.

Nu are o stabilă!

Au de a de Buble, pe a iubit-o de mult. Tocmai de aceea, au crezut 1 va va de artistă. Surpriză, însă. Artistul a fotografiat, trecute, Istabul, alături de o brunetă, la alură cu fosta iubită.

Toți s-au tânăra ar fi a prezentatorului de la 1, surpriză. Zilele trecute, el s-a la un restaurant cu o superbă, pe a prezentat-o săi. Și de data aceasta, mulți s-au afirme gata, a înlocuit-o pe inima lui are o nouă stabilă. este, însă, de ce a acum:

despre iubită: " sunt="" la="" dar="" el="" nu="" e="" preg="" width="700" height="1261" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/1-311.jpg 700w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/1-311-568x1024.jpg 568w" sizes="(max-width: 700px) 100vw, 700px"/>
Răzvan iubită

“Să serioși, el nu de se de de o femeie. are de nu deloc ușor. Nu Lidia, obișnuința poate fi, uneori, iubirea. Tocmai a nu se de acest de singurătate, el oraș, înconjurat de prieteni. Da, cu femei, asta nu oficiale, lui nou. Trebuie o perioadă asta. În concluzie, nu are nicio iubită”, a declarat un al matinalului de la 1, impact.ro.

S-au iubit de cinci ani

Reamintim Răzvan au o relație a bine de cinci ani. Cei doi s-au într-un el se afla process de de soția sa, cu are doi copii. De atunci prezent, artista a blamată de ea ar fi a o familie.

În a o mulțime de răutăți, a necondițonat Răzvan, familiile, prietenii, ba fanii, jura va un deznodământ frumos, fața altarului. De altfel, doi au declarat doresc o un copil.

About BoTposter

Check Also

Cel mai urât gest al lui Cristiano Ronaldo. Ce a putut să îi facă unui adversar

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus, în partida contra lui Ferencvaros, din Liga …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *