Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / “Evoluţia situaţiei între Armenia şi Azerbaidjan, tulburătoare. România face apel către ambele părţi să reia dialogul politic”

“Evoluţia situaţiei între Armenia şi Azerbaidjan, tulburătoare. România face apel către ambele părţi să reia dialogul politic”

“Evoluţia şi Azerbaidjan, pe de contact, tulburătoare. apel dezescaladarea şi politic, de a soluţii prin paşnice, cadrul internaţionale”, a scris, astăzi, Aurescu, pe de Twitter.

Imagine

Mesajul contextul premierul armean Nikol Pashinyan a anunțat, astăzi, a declarat legea marţială şi a dispus o mobilizare a urma confruntărilor Nagorno-Karabah cu Azerbaidjanul, media internaționale.

”Susţinem nostru, armata noastră şi vom învinge. Trăiască glorioasa armată armeană!”, a pe şeful armean.

”Condamnăm agresiunea politico-militare a Azerbaidjanului Artsah (Karabah – n.r.). Partea armeană va acţiona cu cu capacităţile a asigura poporului Artsah şi a politic şi militar adecvat. Conducerea politico-militară a Azerbaidjanului deplina consecinţele agresiunii sale”, ministerul de armean pe site-ul său.

Armenia a un atac şi de artilerie Nagorno-Karabah, ce nu a la o agresiune a forţelor armene, autorităţilor de la Baku – au atacuri ”deliberate şi ţintite” de-a frontului.

”Ne teritoriul, noastră corectă!”, a declarat, de parte, preşedintele azer Ilham Aliev, într-un conaţionalii săi.

Într-o reacţie la Nagorno-Karabah, armata a anunţat nu o mobilizare ea de personal militar.

Cele ţări Caucaz au o dispută de durată Nagorno-Karabah, pe azer, populată de etnici armeni. Deşi 1994 a un de încetare a focului, frecvent şi se reciproc de atacuri Nagorno-Karabah şi de-a ele.

Conflictul a Occidentului ar spori instabilitatea Caucazul de Sud, zonă ce serveşte drept coridor conductele de ţiţei şi pieţele mondiale, citată.

About BoTposter

Check Also

Atenționare de călătorie în Grecia. Restricții de circulație la punctul de trecere Kulata- Promachonas

Măsura survine ca urmare a includerii regiunii Serres în categoria unităţilor administrativ-teritoriale supuse restricţiilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *