Breaking News
Home / Stiri Online / “Eu m-am descurcat 4 ani de zile, sub toate guvernele! Nu mai răspândiți minciuni! Nu mai falsificați realitatea!”

“Eu m-am descurcat 4 ani de zile, sub toate guvernele! Nu mai răspândiți minciuni! Nu mai falsificați realitatea!”


“O zi, un news, Nicusor “Plicusor” Ban. Azi ca “am oprit” stimulentelor cu dizabilitati. Adica eu am “oprit” se achita lunar, datorita initiat si sustinut de mine, de 3 ani! ti-e gradina, Doamne! Dar nu “pomeni”? Ca asa in campanie. Ca sociale anulate! plange dupa ele?”, a Firea. 

 

Potrivit edilului, stimulentelor adulte cu dizabilitati se in ultima zi a lunii sau in primele luna urmatoare, “in functie de situatia financiara”.

 

“Spre : cu dizabilitati, in valoare de 1 000 de sunt, deja, platite. Stimulentele adultii cu dizabilitati, de 500 lunar, se plateau, de obicei, in ultima zi a lunii sau in primele luna urmatoare, in functie de situatia financiara”, spune social-democrata.

 

Mai decat atat, primarul subliniaza ca situaţia a municipalitatii dificila, contextul diminuarii cotei pe alocată PMB.

 

“Situatia financiara grea, si au contribuit si Cîtu – domnului Nicusor -, au cota pe alocata Primariei Caputalei si, in plus, nu au nicio forma de financiara propusa de : prin CAIL a imprumut Trezorerie sau de pe piata bancara privata.

Un comportament odios la adresa bucurestenilor, ca sa ma pedepseasca pe mine politic!

Domnule Plicusor Nicusor Dan, eu  m-am 4 de zile, sub guvernele, cel de al PNL!

Nu raspanditi minciuni! Nu falsificati realitatea! Ati castigat prin si furt! Acum, treceti la treaba!

Sunteti si validat, inca de ieri! De ce nu ati juramantul, ca sa incepeti munca? Va plangeati ca va eu! cine va retine? Sau musai sa la inscaunare si Orban, prin delegatii? Va pasa de politic, de fanfaronada, de butaforie, decat de oameni? Se bine ca da! Si se va zilnic, ce in ce mult!”, a arătat ea. 

 

Replica lui ce primarul al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, într-o pe astăzi, “Gabriela a adulţii cu dizabilităţi Bucureşti”, precizând se va de ce îşi va mandatul.

 

“A exact ce ne acuza pe noi, mincinos, timpul campaniei electorale! Cinism şi bătaie de ultima zi de – de asta au bucureştenii de la primarul general funcţie. Imediat ce funcţia de primar general, mă de probleme, îşi la au dreptul”, a Nicuşor Dan.

About BoTposter

Check Also

VIDEO Patinoarul din Cernavodă, luat cu asalt, deși orașul este în carantină

Oamenii au petrecut pe gheață ore bune și au uitat de existența virusului și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *