Breaking News

Eroi în timpul liber. Doi pompieri au salvat în ultimul moment un bătrân grav rănit

Maria Jercălău, angajați cadrul Prahova, au potriviţi la momentul potrivit, se timpul liber. Au au la accident s-a produs în Mizil, judeţul Prahova.

„Pasiunea nobila de salvator, civic de pompierii, de au au făcut-o pe plt. adj. Butoi, cadrul Centrului Operațional Județean, se mijlocul de urgență, nu se afla la serviciu”, a Prahova.

Martor la rutier, Maria intervine rapid

“Duminica, 13 septembrie, 08.30, colega noastră se deplasa unitate a la festivă ocazionată de Pompierilor. Aflându-se trafic, localitatea Mizil, a martora accident urma căruia un bătrân de 84 de a grav. În cel timp, a la numărul de 112 s-a asigurat va fi un echipaj la solicitării.” 

Fără pe gânduri, a evaluat situația a cerut jur

După ce a evaluat situaţia a “cerut ajutorul a victima cu faţa sus. Din păcate, nicio nu a o ajute, colega noastră bazându-se pe un aflat timpul liber, plt. maj. Jercălău Florin.”

“Cei doi au echipă au victima la sosirea cadrul Detașamentului Mizil. Ulterior, a stabilizat la cu hipertensiune arterială și traumatism cranio-cerebral.”

Profesionalismul şi civic au om secundele au viaţă

Maria coordonator la nivelul județului de 10 ani, colectivul Detașamentului de Pompieri Mizil, Prahova.

“Dragi colegi, mulțumim ca nu ați uitat, primul sa fiți pe urma aflați într-o de urgență.”, mesajul de recunoştinţă adresat doi de superiori.

Actualitate

15 Sep, 21:20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *