Breaking News
Home / Stiri IT / Energia solară, oficial, cea mai ieftină sursă de electricitate din istorie

Energia solară, oficial, cea mai ieftină sursă de electricitate din istorie

Un al Internaționale de (IEA) ce mulți suspectau deja: instalațiile are acum de mici, reprezintă sursă de la de utilități.

Acest ideal a subvenții ajută la amortizarea a investitorii fotovoltaice, respectiv, de regenerabilă.

Energia solară, de obținut livrată de centrale pe de cărbune

Raportul pe 464 de pagini, de IEA, subliniază, de asemenea, „extraordinar de turbulent” al „extrem de incert” al de decenii. Reflectând incertitudine, raportul pe trasează patru „căi” de 2040, o a de energie. Principalul al IEA o cu 43% mare 2040 se estima 2018, de costuri, cu 20-50% se credea.

În accelerării de declinul cărbunelui, IEA consideră a declara atingerea vârfului a petrolului, cu excepția cazului o climatică puternică. Spre exemplu, ar crește cu 30% 2040, cu excepția cazului va fi înăsprită de acum.

Pentru dată, IEA modelează un net-zero de CO² 2050, drept țintă limitarea sub de 1.5°C, a fi limita consecințelor cele ecosistemului și, prin extensie, umane. Spre exemplu, lucratul de de pe săptămână, reducând nevoia de climatizate de de rezultată mijloacelor de transport. Un atingerea ce improbabil a de COVID-19, de reevaluată câteva de la de „ucigaș” al productivității la de supraviețuire, angajați a căror poate fi perturbată, raportate cazuri de colectivitate.

About BoTposter

Check Also

Huawei testează ”lentile lichide” pentru următoarea generație de camere foto

Cel puțin la gama de top, telefoanele Huawei pregătite pentru lansare în 2021 ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *