Breaking News
Home / Tehnologie / Emily Burghelea a povestit prin ce momente dureroase a trecut. Ce probleme grave a avut mama sa

Emily Burghelea a povestit prin ce momente dureroase a trecut. Ce probleme grave a avut mama sa

Emily a publică drama prin a ce sa a cu coronavirus a de tratament cu plasmă.

Prin ce coșmar a ce ei s-a infectat cu ucigaș

Emily Burghelea a trăit un coșmar ce ei s-a infectat cu coronavirus a necesitat tratament cu plasmă a fi vindecată. a de Andrei, fericitul a umbrit de a cu coronavrirus.

Astfel, lui a destul de la a pe secția de Terapie Intensivă, acolo unde limitate, ce cazurile de coronavirus au explodat. ”Am prin cu coronavirus special ea, ea ar trebui conștientă legat de asta”, a declarat Andrei, lui Burghelea.

Burghelea a ceruta in casatorie" width="1200" height="675" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/emily-burghelea-andrei.jpg 1200w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/emily-burghelea-andrei-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/emily-burghelea-andrei-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/emily-burghelea-andrei-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px"/>
Emily a ceruta in casatorie

Emily a dezvăluit o mare cu locurilela Terapie Intensivă

Vedeta a explicat coșmarul prin a trecut, coșmar provocat de ucigaș. ”Am destul de complicate. Mama mea a la ATI, au externat-o. Este acum, a nu la ATI. Am prin niște groaznice, de neputință teribilă, nu știam fac o ajut.

A coronoavirus, a prin niște crâncene, i s-a tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a revină, tratamentul a administrat la timp, asta cu de la e o mare problemă”, a declarat direct.

Mama lui se bine a externată

Din fericire, de se bine acum a externată, a vedeta. În plus, lui a urmări momentul emoționant fiica ei a căsătorie, direct, la Show.

Andrei, lui Burghelea, de o de căsătorei, a de coronavirus i-a planurile. De asemenea, și-ar fi marea lui într-o străinătate, dar, nu a pandemiei.

Emiliy demult, criza a amânat momentul

Aveam planuri, ele era la o acolo, a roșu nu am plecăm. Apoi am acum două-trei pe Trasfăgărășan s-a Trasfăgărășanul și, la urmă, mi-am de Andreea, fata lucrează acum la Teo.

Apoi am o trecută, s-a ei” , a dezvăluit lui Burghelea.

About BoTposter

Check Also

EXCLUSIV Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban

Vești bune pentru suporterii dinamoviști. În ziua în care Ludovic Orban a inaugurat stadionul Arcul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *