Breaking News

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, reduse si cu 66%

eMAG 4K HD. Magazinul eMAG are in aceasta perioada la 4K de la branduri.

eMAG 4K HD – Toate AICI.

Am si am ca foarte performante, cu diagonale generoase, au acum preturi foarte bune.

eMAG 4K HD – Samsung

1. Un televizor Smart Samsung, cu de 138 cm, 55RU7102, 4K HD, are o de 41% in campania 4K HD.

Pretul AICI.

PurColor – Vizioneaza continutul tau si te bucuri de naturale, ofera detalii la de ca in realitate. Ai o experienta de vizionare plina de culori.

Calitatea te impresioneaza, realizata de un controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.

Rezolutie 4K UHD –  Bucura-te de imagini cu televizorul 4K UHD are de 4 multi pixeli decat televizorul HD. poti si detaliile scena.

Bucura-te de culori, de si de nivelurile de optimizate tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza in a afisa detalii precise.

Vizioneaza continut HDR la o superioara. UHD TV iti ofera detalii, atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate.

Nu ai niciodata aproape. Cu TV mare, detalii viata. al jocului, vei simti explozie si te vei afla in mijlocul actiunii. Totul devine foarte pe un mare.

eMAG 4K HD – cu mare

Aspect subtire si – Elegant si subtire oricarui spatiu de locuit.

Televizorul devine si cu Smart si One Remote. Tot continutul la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si TV. Ai de o singura telecomanda.

Mai – Televizorul UHD poate fi punctul central al stil de viata nou, si conectat. Se conecteaza cu sau si apartinand marci.

AirPlay 2 – Televizorul UHD accepta data. Cu AirPlay 2 poti sau sharing de continut de pe dispozitivele pe mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, sau pe televizorul tau.

Pretul AICI.

eMAG 4K HD – Toate AICI.

eMAG 4K HD – LG

2. Televizorul Smart LG, 139 cm, 55UM7450PLA, 4K HD, are o de 56% in campania 4K HD.

Cei achizitioneaza beneficiaza si de o extra-reducere de 10%.

Pretul AICI.

AI Smart – Cu LG ThinQ AI, poti sa o multime de utilizand vocea. Dialoghezi datorita recunoasterii voce naturala si primesti recomandari de continuturi pe baza de vizionare.

Delecteaza-te cu imagini 4K realiste, cu detalii si pe displayul IPS a carui rezolutie de patru mare decat rezolutia HD.

Unghi de vizualizare – ai sta, unghiul de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul – afisand la o precizie de 100%, si la un unghi de 60 de grade.

eMAG 4K HD – HDR

Procesor Quad Originea imaginilor 4K – Un quad-core rapid, zgomotul si creeaza si dinamice. la rezolutie mica marite si reproduse sub forma imaginilor la 4K.

True Color Accuracy – Cea mica diferenta de culoare reflectata a intense, si realiste.

Functia HDR optimizeaza scena, detalii delicate si bogate. Formatul multi-HDR, HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera de a urmari continut la HDR incredibila.

DTS Virtual:X Sunet si – Te vei cu intens, clar, multidimensional, datorita difuzoarelor integrate in televizor, unghiurile.

Datorita de audio multiple, creeaza o experienta de profunda.

Cadrul subtire si discrete adauga o de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul AICI.

eMAG 4K HD – Toate AICI.

eMAG 4K HD – Philips

3. Televizorul Smart Philips, 164 cm, 65PUS6504/12, 4K HD, are o de 52% in campania 4K HD.

Pretul AICI.

Dolby şi Dolby Atmos. şi cinematografice. – Datorită compatibilităţii cu şi cu formatele Dolby premium, HDR pe urmăreşti va arăta şi va suna glorios şi realist. Fie vorba cel sau de un de Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate şi culoare reflectă intenţiile iniţiale regizorului. Şi asculţi un spaţios cu claritate, detalii şi profunzi

Acces printr-un la un pe de pictograme. – SAPHI un de şi intuitiv prin utilizarea Philips Smart TV devine o adevărată plăcere. Beneficiezi de o a şi de printr-un la un pe de pictograme. Operezi televizorul cu uşurinţă şi la aplicaţii Philips Smart TV populare, YouTube, şi altele.

Televizor 4K. Culori bogate, detalii frumoase. – Cu o rezoluţie de patru mare rezoluţia HD convenţională, HD îţi la viaţă cu 8 de pixeli şi tehnologia noastră de upscaling Resolution. Savurează imagini îmbunătăţite de şi de o clară, cu adâncime, contrast, şi detalii de superior.    

 eMAG 4K HD – Smart

Pixel HD. Mişcare fluidă, adâncime sesizabilă. – Frumuseţea televizorului 4K HD constă savurarea detaliu. de Philips HD converteşte primită rezoluţie UHD excepţională tău. Bucură-te de imagini line şi clare, cu excepţional. Descoperă un intens, strălucitor, şi tonuri de – de şi sursă.
      
Televizorul Philips la maximum de HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare şi luminozitate de la un la altul. Indiferent vorba de un nu pierdut sau de o nouă superproducţie, fi adânci. Suprafeţele luminoase străluci. Culorile fi fidele.
 
Pretul AICI.

eMAG 4K HD – Toate AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *