Breaking News
Home / Stiri Noi / eMAG reduceri. 3 frigidere side by side care costa cat unul obisnuit

eMAG reduceri. 3 frigidere side by side care costa cat unul obisnuit

eMAG side by side. Magazinul emag.ro are acum la side by side.

Preturile atat de incat puteti cumpara un la pretul unuia obisnuit.

eMAG side by side – Toate AICI.

Am si am 3 side by side mari, sub 2.500 de lei.

eMAG side by side Heinner

1. Frigiderul side by side Heinner HSBS-428NFX+, 428 l, Clasa A+, No Frost, interior, H 178 cm, Argintiu, are o de 44% in campania side by side.

Aparatul beneficiaza de pana in casa.

Pretul AICI.

SISTEM DE RACIRE FULL NO FROST – Sistemul No Frost o omogena a rece care, lipsit de umiditate, evita formarea ghetii o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va fi necesara dezghetarea sau congelatorului si vei timp.    
      
SISTEM MULTI AIR FLOW – Ventilatorul si conductele de frigiderului, fac ca rece sa se extinda si uniform in comparatie cu traditional de ventilare, prospetimea pastrata indelungat.    
      
CLASA ENERGETICA A+ – Beneficiezi de un de electrica si de o economie, in comparatie cu produsele clasele inferioare.    
      
CAPACITATE: 428L – Capacitate de incarcare suficienta si intreaga familie.    

eMAG side by side A+

CONTROL ELECTRONIC CU DISPLAY IN INTERIOR – Setezi si rapid, printr-o simpla apasare de buton, atat temperatura compartimentele de racire si congelare, cat si de functionare dorit.    
      
FUNCTIE CONGELARE RAPIDA – Daca doresti sa intr-un scurt, ai sa functia “Super Freeze”.    
      
FUNCTIE “VACANTA” – Perfecta perioadele in de acasa, functia Vacanta opreste compartimentul frigider, in vreme ce congelatorul functioneaza normal.    
      
LUMINA – Lumina moderna de LED, durabila si eficienta in privinta de energie, asigura vizibilitate in colt al frigorific.    
      
FUNCTIONALITATI:

eMAG side by side No Frost

4 sticla si 1 si legume 4 si 1 congelator 

Ai compartimente spatioase si convenabile si intotdeauna spatiu. Raceste sau congeleaza alimentele si pastreaza si legumele la de si ca in ziua in au culese.    
      
CULOARE: ASPECT INOX – Designul si eleganta se incadreaza in bucatarie, ca vorbim de un decor sau modern.    

Pretul AICI.

eMAG side by side – Toate AICI.

eMAG side by side Star-Light

2. Frigiderul side by side Star-Light SSM-510WH, 510l, Clasa A+, Display, Total No frost, H 178cm, Alb, are o de 18% in campania side by side.

Aparatul beneficiaza de pana in casa.

Pretul AICI.

Prospetime maxima, de electrica. Combina frigorifica Star-Light imbina spatiului cu performanta de ridicata. Este ideala mentinerea proaspete, fara la electrica, consumand cu pana la 20% putine datorita energetice A+.    

Total NO FROST – Combina dotata cu functia NO FROST, cu careia nu vei fi sa deszgheti aparatul, economisind pretios. Pungile cu zarzavaturi sau carnuri nu depuneri de gheata, nu se si vei usor continutul acestora.    
      
Capacitate – Aceasta de un spatiu de decat generos, avand o de 510 l. iti ofera in alimentelor, datorita proiectarii catre si functionalitate incat sa poti cu usurinta, o cat mare de alimente.    
      
Compartimentare – Datorita proiectarii inteligente, frigorifica cu 2 usi Star-Light va la dispozitie un spatiu de decat dumneavoastra. Dispune de compartimentari inteligente, ar fi suporturile pozitionate pe usa, oua sau tava gheata.    

Display – Display-ul usor de folosit, ajutandu-te sa printr-o simpla functiile frigorific, in functie de alimentele depozitate.
      
Functia “Super Racire – Super Congelare” (racire rapida, congelare rapida) utila atunci cand ne dorim sa racim/congelam intr-un alimentele cumparate. In momentele cand sau si il umplem cu o mare de alimente, a grabi de racire/congelare functia a omogeniza temperatura potrivita intr-un decat al setari standard.

Atunci cand de racire rapida setat, temperatura va fi setata la 2°C. Daca dezactivam modul, temperatura va la nivelul la era inainte de activare.

Cand de congelare rapida activat, temperatura va fi setata la -24°C, urmand ca in urma dezactivarii acesteia, congelatorul sa revina la temperatura de dinaintea setarii modului.

eMAG side by side cu LED

Mod “Vacanta” – Aceasta functionalitate de utila atunci cand plecam perioade de acasa si nu de racirea superioara a combinei frigorifice. Modul, odata activat, temperatura va fi setata automat, va fi oprita si se va de inchidere (OFF).    

Iluminare – Combina frigorifica iluminata pe cu LED-uri, eficienta in privinta de si asigurand totodata o vizibilitate omogena.    

Blocare – Cu functii, bloca display-ul al combinei, asigurandu-ne ca setarile raman neschimbate in momentul cand “intervin”.    

Alarma usa deschisa – In cazul in usa combinei ramane deschisa timp, aceasta va un sonor de avertizare, evitandu-se interior.    

Nivel – Datorita de redus, de 43 dB, evitati stresul pe il de racire prin monoton si continuu.    

Pretul AICI.

eMAG side by side – Toate AICI.

eMAG side by side Candy

3. Frigiderul side by side CHSVN 174X, 521 l, Clasa A++, No Frost, H 177 cm, Inox, are o de 35% in campania side by side.

Frigiderul beneficiaza de pana in casa.

Pretul AICI.

Clasa A++ – Alege produsele A++ a consumul de energie: optimizare cu pana la 40% fata de un produs echivalent A de eficienta energetica.

Autonomia fara curent de 8 iti garanteaza ca alimentele nu se altera daca ai o pana scurta de curent.

Frigiderul are o de 344 L. 

Cele 4 de sticla transparenta iti ofera o compartimentare ideala a raci un numar mare de produse. Raftul reglabil iti sa-ti optimizezi spatiul dupa preferinte.

Cele 4 fixe, de pe usa frigiderului, distantate a raci de produse, fara a ca cadea atunci cand usa, completeaza functionalitatea spatiului.

Noile de usa eficienta a sticlelor, de marimi, fara ca cadea atunci cand usa.

Noile sertare fresh zone, transparente, si legume incapatoare si ergonomice datorita manerelor incorporate si a maximizarii capacitatii interioare.

Cele 4 de sticla transparenta protejeaza impotriva varsarilor accidentale si foarte usor de curatat.

Congelatorul are o de 177 L, avand aceeasi estetica ca si frigiderul, si asigura performanta si fiabilitate. Sertarele si transparente garanteaza conditii de racire mentinand, in acelasi timp, alimentelor.

eMAG side by side A++

Compartimentarea acestuia iti sa un mare de alimente. Cu o de congelare de 10 kg in 24 ore, pastrarea un cat indelungat devine un foarte usor de realizat.

Tehnologia No Frost – No Frost inovatia ce pastrarea un indelungat impiedicand formarea stratului de gheata pe peretii congelatorului.

Acum nu timpul cu decongelarea congelatorului, decongelare inainte era realizata manual: scoteai priza, mutai alimentele cu de a se altera, inlaturai de gheata si dupa ce faceai reasezai alimentele la loc. Iar acest il repetai de cate de gheata impiedica congelarea perfecta a alimentelor.

Noul Light – Toate cu electronic, usor de utilizat cu de iluminat Sky LED. Acesta va ofera o de buna depozitate. Datorita sursei de lumina, in si atunci cand bucataria intunecata noaptea.

Panoul de – Asezat in interfata electronica de iti sa cu usurinta temperatura dorita. Ai separate cat si congelator.

Pretul AICI.

eMAG side by side – Toate AICI.

About BoTposter

Check Also

Ciolacu: Singurul vaccin anti-Orban este votul. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viaţa înapoi

Potrivit lui Marcel Ciolacu, Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *