Breaking News
kitunghii.ro

Elveţia: Companiile Trebuie Să Suporte O Parte Din Chiria Plătită De Angajaţii Care Lucrează De Acasă | Ştiri, Știri Externe | Libertatea

answear.ro

De
Cristian Otopeanu,

Decizia instanței federale, care nu a fost făcută publică, a avut la bază cazul unei firme care a lăsat un angajat să lucreze de acasă, scrie swissinfo.ch.

Compania a susținut că nu a ajuns la un acord cu angajatul și, prin urmare, nu poate fi obligată să acopere o parte din chirie. Instanța a respins acest argument și a adăugat că angajatul poate solicita chiar compensarea chiriei retroactiv, după ce va pleca din companie.

Dacă un angajat a închiriat sau nu o cameră suplimentară sau un apartament mai mare pentru a lucra de acasă a fost, de asemenea, considerat lipsit de relevanță de către instanţă.

Judecătorii au stabilit o compensație lunară de aproximativ 155 de dolari pentru chiria angajatului.

Este pentru prima dată când cea mai înaltă instanță din Elveția a tratat tema chiriilor pentru angajaţii care lucrează de acasă.

Un profesor de drept al muncii de la Universitatea din St. Gallen a declarat că verdictul nu este surprinzător, întrucât „legea obligă angajatorii să deconteze sumele pe care angajații le cheltuie pentru a-și desfășura activitatea”.

Citeşte şi:

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană

EXCLUSIV | Ludovic Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”

Un reputat virusolog german a primit un pachet cu un eşantion pozitiv de coronavirus, cu mesajul „Bea asta – vei fi imunizat”

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă

HOROSCOP

Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă

Urmărește cel mai nou VIDEO

mondris.ro
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *