Starea Vremii Online

Breaking News

„El era pe altă lume, polițiștii au acționat în mod grotesc”

„Nu a fost efectiv niciun scandal. El nu a fost violent, nu a fost nimic. Omul era pe altă lume, era deja foarte dezechilibrat. El nu știa, era foarte agitat, era o situație de filme. Nu mai era pe lumea asta, iar modul grotesc prin care au acționat polițiștii au dus la decesul lui. Asta e ideea”, acuză bărbatul.

„Din ce am văzut eu și din ce percep eu ca om, el era foarte agitat voia să intre în restaurant. L-au scos ospătarii afară, a mai avut o tentativă de a intra în restaurant după care a stat pe strada aia pe jos și striga „mă omoară poliția”, repeta încontinuu „mă omoară pe poliția”, până să vină poliția. Numai asta striga. Din impresia mea, eu cred că el a mai fost maltratat de polițiști în trecut. Dacă el când era drogat singurul film pe care îl avea „mă omoară poliția” a plecat de undeva teama asta a lui. Și când visezi sau ai un coșmar e ceva care te deranjează și și-a rămas în subconștient”.

El asta striga „mă omoară poliția, mă omoară poliția”

„Modul cum au vorbit cu oamenii care au încercat să se bage și eu i-am spus „vezi că numai respiră” .Omul nu mai mișcă, tu ții cătușele și la mâini și la picioare dacă omul nu mai respiră? S-a zbătut 10-15 minute și după aia nu am mai avut nicio reacție. Un om a spus „luați piciorul de pe el că o să pățiți exact ca ăla din America”. Mută-te doamne în America…

Când a venit poliția el era deja pe trecerea de pietoni de pe strada Sfânta Vineri, stătea pe drum pe acolo în fața mașinilor, nu putea lumea să treacă, era în alt film și când i-a văzut a dat să fugă iar spre terasa restaurantului și s-a împiedicat de ornamente, ei au venit și au pus cătușele, l-au imobilizat.

La început a fost un lucru normal să-l mobilizeze

I-au pus cătușele, dar el se zbătea. Era drogat în ultimul hal, cine știe ce substanțe putea să consume. Ei au stat 20 de minute jos cu el, până a murit omul.

Omul ăla mai avea zile dacă și lumea spunea „Doamne nu înțelegi că moare omul lasă-l în împaci”. Când a venit ambulanța a încercat să îl resusciteze cred că vreo 20 de minute. Ei au încercat-o de văzul lumii, că era foarte lume acolo dar se vedea pe aparat că pulsul nu creștea, nu scădea. Era ușa deschisă de la ambulanță și am putut vedea.

Eu ieșisem să mănânc seara și s-a întâmplat chestia asta. E foarte ciudat să vezi omul lângă tine că moare. Am rămas traumatizat, a fost chiar prea mult”, a declarat martorul.

Un martor cheie relatează filmul incidentului şocant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com