Breaking News
Home / Stiri Online / Economia Chinei o duce bine în pandemie. Rezultatele din trimestrul al treilea

Economia Chinei o duce bine în pandemie. Rezultatele din trimestrul al treilea


Analiștii preconizaseră PIB-ul va crește cu 5,2% trimestrul al treilea. Cu acestea, avansul a cel trimestrul precedent, de 3,2%.

Beijingul a la de izolare a populației a de de majore de infrastructură, cadrul de susținere a economiei. 

”Economia rezistentă, cu un mare potențial. Anticipăm recuperarea va continua, ce va ajuta la recuperarea globală”, a declarat Centrale, Yi Gang, condițiile fabricilor a reluată, afacerile au la normal, consumul a pe creștere.

În primele nouă anului, PIB-ul a avansat cu 0,7% față de aceeași perioadă 2019. Datele că, trimestru, avansul va fi rapid. 

În septembrie, rata urban a scăzut la 5,4%, vânzărilor a crescut cu 3,3% față de aceeași perioadă 2019, producția industrială, cu 6,9%. Pa parcursul nouă luni, s-au contractat cu 7,2%, producția industrială a avansat cu 1,2%, mediafax.

Fondul Internațional a ca țara singura va acesta. avansul al 2020 de 1,9%, ce economia globală ar urma se contracteze cu 4,4%. Printre țările fac se numără  Marea Britanie, Germania, Franța, Unite.

Pe de parte, analiștii au atras atenția de a incertă, ținând de dezechilibrele de regiuni, datoria publică problemele comerțul, de cu cu alți comerciali.

 

 

 

About BoTposter

Check Also

Asta înseamnă să fii legendă. "MARADONA" una dintre cele mai practicate metode de furt din România

Metoda Maradona, existentă probabil de la finalul anilor ’80, dar popularizată  la începutul anilor ’90, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *