Breaking News
Home / Tehnologie / E vorba despre toți cei care stau la bloc și nu numai. Vine poliția la ușă dacă faci asta

E vorba despre toți cei care stau la bloc și nu numai. Vine poliția la ușă dacă faci asta

Numărul ce ce mare de infectări cu noul coronavirus şi restricţii autorităţilor. Unele localităţi se află cod roşu, nu toţi dispuşi respecte impuse oprirea răspândirii virusului. Din acest motiv, poliţiştii controalele şi locuinţele cetăţenilor.

Poliţia la uşa ta nu respecţi restricţiile impuse de autorităţi

În urma creşterii de cu SARS-COV2, a o nouă de măsuri. În localităţi, şi Capitala, purtarea măştii şi spaţiile deschise, instituţiile de învăţământ au închise, alături de şi de jocuri. O altă restricţie de evenimentele s-au mutat de la casele românilor. În cazul vecinii observă legea nu respectată, aceştia îndemnaţi de autorităţi la 112.

“Dacă fac cu 20 de oameni, la limita regulii impuse de noi. Dacă fac cu 30 de oameni, atunci, de sesizate, amenzi. Aşa momentul de decizia Situaţii de Urgenţă, statuată prin de guvern.

Este o practică nu România. Nu inventăm şi nu delaţionişti alţi cetăţeni aceasta. Şi şi Elveţia unde regulilor intervin de şi de respectare a legii. E firesc. Până la suntem o şi funcţionăm într-o aceasta transcede social. Oamenii Poliţia, Poliţia legea şi dorinţa noastră este, acest şi aşteaptă pe legea, creştem gradul de conformare”, a Ţurcan, Digi24.

despre locuinţe Sursa foto: Inquam / Cirstoveanu" width="1024" height="683" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/E-vorba-despre-toti-cei-care-stau-la-bloc-si-nu-numai.-Vine-politia-la-usa-daca-faci-asta-1-1024x683.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/E-vorba-despre-toti-cei-care-stau-la-bloc-si-nu-numai.-Vine-politia-la-usa-daca-faci-asta-1-768x512.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/E-vorba-despre-toti-cei-care-stau-la-bloc-si-nu-numai.-Vine-politia-la-usa-daca-faci-asta-1-1536x1024.jpg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/E-vorba-despre-toti-cei-care-stau-la-bloc-si-nu-numai.-Vine-politia-la-usa-daca-faci-asta-1-2048x1365.jpg 2048w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Raluca Ţurcan, locuinţe Sursa foto: Inquam / Cirstoveanu

Ce poţi nu respecţi legea

De asemenea, a explicat nu de impuse oprirea răspândirii primi usturătoare.

“Noi nu acum o satisfacţie personală numărul de date. Pentru nu scopul. Scopul cu acest virus, creştem gradul de conformare. Dacă nu se conformează şi nu înţeleg că, la urmă, să-şi ai familiei, ai comunităţii, atunci suporte şi rigorile legii”.

Până astăzi, 27 octombrie, pe României, au 217.216 cazuri de cu noul coronavirus, 155.630 au vindecate. În urma testelor efectuate la național, față de ultima raportare, au 4.724 cazuri de infectate. morţilor, însă, a depăşit recordul anterior: 104 şi-au pierdut viaţa.

About BoTposter

Check Also

Un bărbat a pus bicarbonat de sodiu în adidași. Ce a observat a doua zi când s-a trezit

Un bărbat a pus bicarbonat de sodiu în adidași și nu i-a venit să creadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *