Breaking News

E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Social-democratul Legea carantinei, ne-ar afecta drepturile. “Această lege poate afecteze dvs., personal, drepturile, într-o asemenea măsură, ați fi pus situația lege, v-ați de înainte. Nu de a pe înainte”, a comentat Lucian Romașcanu, rfi.ro.

Pus explice ce vorba lege, “vocea” social-democraţilor a răspuns: “Abuzul tot. Dacă OMS-ul de pandemie, pe dvs. poate poate interna. Dacă nu simptom, nimic într-o zonă e de zonă de risc, dvs. puteți fi supus tratamentului, voinței dvs”.

După ce jurnalistul i-a replicat acest punct de o personală, Lucian Romașcanu a adăugat: “Eu ce lege, nu deloc o personală, citiți-o!”.

Întrebat legea va fi de forma primită de la Guvern, social-democratul a răspuns: “Sub o formă. Este legiferarea abuzului, legiferarea protecției (…). Între timp, se lucrează la la lege. Cu certitudine, se va Deputaților, ea nu poate fi forma a trecut, mine, dvs., ar fi o nenorocire”.

Ministrul Sănătății, Tătaru, recunoaștea, seară, lege a are punct de juridic. După ce a de legii, a un drept la replică roagă pe parlamentari corecțiile necesare.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *