Breaking News

Drama uriașă a lui Petre Roman. Motivul pentru care fostul premier nu mai vorbește cu fiica sa, Oana

De mulți ani, Roman o adevărată dramă, nu de cu ei, Roman.

 Motivul fostul premier nu cu fiica sa, Oana

Nu de puține ori, vedeta de televiziune a a afirmat a cu cel i-a viață, ținând singura cu ei, pe familiei, ei. Însă adevăratul al rupturii doi cu profund. Printre ei, aceasta și-a spunând ar fi de la acesta, copilărie.

”Tata a un tată dur, mi-am şi foarte de la el şi eram un nu foarte cuminte. şi un de spaimă…Pe 8, 9 , 10, 11 cam aşa. Plecam la şi la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. cu de sărea cap. Voia o disciplină poate exagerată, asta şi el viaţa a un om de disciplinat…o extremă la extrem, spune aşa. Au de spune m-au marcat”, au spusele Roman, cu timp.

Potrivit lui Petre Roman, declarație a Roman ar fi ”mărul discordiei”. Roman ar fi ”scârbit” de fiică i-a ”murdărit imaginea”. Rănit de cele spuse de Oana, Roman s-ar fi nu-i deloc lui.

 „În cu 4-5 ani, a declarat ei o copilarie. El a scârbit, a nu o va i-a așa. Mai el nu a maltratat-o, ci i-a ce a bun: educație aleasă, meditatori, cele scoli, masină cu șofer”, ne-a declarat un al al lui Roman. 

”Nu l-a de ani”

De parte, Roman s-a confesat cu urmă, spunând o fiica sa nu are o de bunicul ei.

”Nu l-a de ani. Îl la TV de ce nu tataie o vadă, eu nu ce să-i răspund. Nu a cu un de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a i-a 100 de lei. De atunci, nu l-a o dată”, a declarat Roman la an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *