Breaking News
Home / Tehnologie / Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!

Drama unui sportiv din timpul petrecerii de nuntă. Ce imagini compromițătoare au primit invitații cu mireasa. E scandal!

Un a trăit de umilință la nunta lui. Astfel, mulți nuntași au un compromițător mireasă, au pe nu le-au imaginat există.

Drama timpul petrecerii de nuntă

Totul a la ce fastuoasa petrecere alături de mireasa sa a început. Zaurbek Sidakov Madina Pliveva s-au într-un de poveste, reușind câteva ceasuri de a Rusia, unde numărul de persoaane cu noul coronavirus a la 980.405, morților a la 16.914. De asemenea, autoritățile au 24 de au nu puțin de 4.829 de oameni. Însă, cu acestea nimic a ce urma se la petrecerea de nuntă.

Imagini compromitatoare cu mireasa
Imagini compromitatoare cu mireasa

Imagini cu mireasa, timpul nunții

Conform presei locale, pe la fericitului au pe un prin anunțați mireasa a ”amanta miliardar”, notează publicația Profimedia. Apoi, a o filmare Madina Pliveva se mișcă lasciv, imaginile ar fi perioada a ca escortă. De altfel, nuntași i-a arătat mirelui, a petrecerea. În plus, Zaurbek Sidakov dorește căsătoria.

În plus, ce a videoclipurile fotografiile cu soția sa, sportivul ar fi târât-o de a de a se calma.

Astfel, la nunta cu Madina Pliveva, vârstă de 25 de ani, au prezenți nu puțin de 500 de invitați. În vârstă de 24 de ani, ar fi trebuit reprezinte la 2020, acestea au de coronavirus.

About BoTposter

Check Also

ANAF face ravagii în fotbalul românesc. Anunţul făcut de procurori

Ministrul de Finanţe, Florin Câţu, a anunţat astăzi că procurorii ANAF au demarat un control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *