Breaking News
Home / Tehnologie / Drama trăită de Maria Cârneci în ultimul an: ”O să încerc să trăiesc fără, dar e greu”

Drama trăită de Maria Cârneci în ultimul an: ”O să încerc să trăiesc fără, dar e greu”


Se un an de la lui Romulus Petrescu. printr-o dramă de atunci, aceasta declarând foarte cel i-a alături 36 de ani.

Maria nu poate soţului

Pe 25 noiembrie 2019, Romulus murea, la vârsta de 65 de ani, o luptă cu un la colon. La un an de la tristul eveniment, Maria Cârneci spune nu se poate obişnui cu nu va casei. Cei doi au un de 36 de şi au mereu împreună, şi la sau concerte.

“Un an ca o piatră de pe meu. intre pe poartă, petrecuți împreună… nu nu nu-l văd. O trăiesc fără, e greu, am trăit 40 de ani. Un de e mea nu va fi ca înainte. I-am de un an”, a declarat Cârneci, Wowbiz.ro.

Mai mult, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară a ultima dorinţă a a îşi vadă o nepoatele.

“Atunci i-a sufletul, a sau i-a de înafară de noi, a de nepoate. Înainte cu vreo de oră a rugat-o pe Anamaria să-i o pe fetele. E ce nu am împovărez fetele. „tatia” e la Doamne-Doamne odată”, a Cârneci.

Romulus a de cu o necruţătoare

Avea o minunată, nepoţele superbe, o situaţie bună, nu şi sănătate. Soţul Maria Cârneci a de cu o cruntă: la colon. În intervenţiilor şi a tratamentului, a murit la vârsta de 65 de ani.

“A enorm. S-a cu boala, şi-a trăiască. cu lui şi se de ei, l-a la el. Romulus a un de colon. Avea îngrozitoare, nu s-a plâns. A un om şi pe a iubit-o enorm”, a declarat o sursă preajma sale, click.ro.

Interpreta de muzică a mereu cel i-a alături atâţia şi i-a mulţumit mereu Edi, băiatul lor.

“Sunt o şi de mulţumită de ce mi-a Dumnezeu! ce-mi stă putinţă ca decurgă normal, singura părere de pe o am la nu am fi şi nu fi de Sărbători. În toţi aceşti nu am de ei aş fi vrut, cu sau ţară.

Publicul cel soţul şi fiul meu, cu aplauze, ce ung sufletul. În rest, ştiţi o şi o mamă normală, şi grijulie! La se vorbeşte foarte şi ne sfătuim problemă”, spunea, cu timp, cântăreaţa.

About BoTposter

Check Also

A murit mama lui Mircea Geoană. Momente cutremurătoare pentru secretarul NATO

Momente cumplite pentru Mircea Geoană! Secretarul NATO își plânge mama care s-a stins din viață …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *