Breaking News
Home / Tehnologie / Drama lui Stephan Pelger. Medicii au dat diagnosticul crunt: mama lui are cancer

Drama lui Stephan Pelger. Medicii au dat diagnosticul crunt: mama lui are cancer

Stephan prin foarte grele. Medicii i-au sa are cancer. Temerile s-au a fi adevărate, să-i fie  acum i-a viață.

Mama lui are cancer

Stephan de coșmar ce i-au sa are cacer. Acesta a cadrul emisiuni de are de o perioadă foarte dură. Mama sa l-a înfiat la vârsta de un an a cu boală. Designer-ul nu a văzut-o pe aceasta luna martie, sanitare, a aflat neagră. Bărbatul a detaliu amănunte sa pe de-a nu le-a fanilor. Invitat la „Vorbește Lumea” , designer-ul a muțumit o părinților l-au crescut educația pe a primit-o pe le-a avut. Mama lui a operată de curând. Aceasta are 80 de locuiește la Munchen, Germania. Din păcate, ce s-au granițele a se vadă comunice cu prin rețelelor de socializare.

“Sunt înfiat de la un an. Nu țin foarte multe, am loz punctul de vedere, am într-o nu frumoasă, armonioasă, iubitoare! Educația pe am primit-o, pe mi le-au oferit… nu aș fi nimerit bine pe lume. Nu mi-am niciodată. N-am nimic. Ea mea, el tatal meu! Nu altceva”
Stephan Pelger

Mama designer-ului are cancer
Mama designer-ului are cancer

Tatăl lui a murit cu un an

„Pentru demență nu de tratament. Nu se poate nimic, tratament de citit, de de memorat. De albume noi, aminte. A am de nu m-a recunoscut. Boala evolează într-un nemilos. Oamenii de bolnavi sine” Aşa mi te aminti mereu. Un om cu o de mare, toţi tău. Ţi-ai dedicat întreaga viaţă şi asta e pe o ce te-au cunoscut. Eu şi mea mulţumim condoleanţe. te odihnească, tata!”
Stephan Pelger

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *