Starea Vremii Online

Breaking News

Dosar de pedofilie în Germania. Ancheta vizează un număr uriaș de suspecți


Această anchetă care vizează cazuri de maltratare și abuz asupra copiilor precum și difuzarea de imagini cu copii abuzați care au fost filmați ani de zile a început în octombrie, cu arestarea unui bărbat de 42 de ani la Bergisch Gladbach, în apropiere de Koln, scrie Hotnews.ro.

Unitatea care se ocupă de criminalitatea cibernetică din acest land “anchetează 30.000 de suspecți încă necunoscuți în dosarul de pedofilie din Bergisch Gladbach”, potrivit Biesenbach. Dintre aceste persoane, doar 70 au fost identificate deocamdată în întreaga Germanie. În mai, un soldat de 27 de ani a fost condamnat la zece ani de închisoare și internat într-un spital de psihiatrie.

După mai multe scandaluri de pedofilie care au șocat Germania în ultimii ani, autoritățile se arată tot mai intransigente. La începutul lui iunie, 11 persoane au fost arestate sub acuzația că au abuzat sexual copii și au filmat abuzurile, după descoperirea unor videoclipuri și fotografii în beciul unui bărbat de 27 de ani din Münster, în același land. Într-un scandal precedent la Lügde, același land, mai mulți bărbați au fost arestați, sub acuzația că au abuzat ani de zile copii, într-un camping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com