Breaking News

Doi români au fost testați pozitiv la coronavirus în Grecia


În informațiilor cu la situația turiștilor aflați Elenă, precizează că, de autoritățile elene al la Salonic, un aflat un aflat Paralia Katerini au testați infecția cu COVID-19.

Cetățeanul aflat insula a unitatea special carantinei, starea sa de sănătate bună. Reprezentanții au cetățeanul asistență situația o va impune.

Cetățeanul aflat Paralia Katerini a al la Salonic, semnalând a de autoritățile elene la efectuată la pe Greciei, starea acestuia de sănătate de asemenea bună.

Ambasada la a întreprins de solicitarea de centrale situația depistați pozitiv.

Totodată, informațiilor pe https://travel.gov.gr, procedura turiștilor testați infecția cu COVID-19 la pe a modificată. Astfel, testării, cauză destinația finală așteptarea rezultatului, comunicat 24 de ore. elene ca, la rezultatului, testate păstreze distanțarea socială, respecte recomandările la starea de sănătate identificarea simptome specifice infecției cu COVID-19. Persoanele testate fi contactate cazul rezultat pozitiv.

De asemenea, oficiale, cu data 9 2020, a formularului (Passenger Locator Form) de pe (pe aeriană, sau maritimă) cu cel puțin 24 de de data călătoriei, nu cu 48 de era inițial. reamintește obligației de a completa acest formular cu o de 500 de euro, legislației elene vigoare. engleză la adresa https://travel.gov.gr, unde precizate condițiile de valabile perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *