Breaking News

DOCUMENT. Denunț penal pe numele lui Nicușor Dan. Acesta a fost ”băgat la secret” de DNA

Acuzațiile la sunt: 

– șantaj, prevăzută pedepsită de art. 207, Penal

– luare de mită, faptă prevăzută pedepsită de art. 289, Penal

de influență, faptă prevăzută pedepsită de art. 291, Penal

declarații, faptă prevăzută pedepsită de art. 326, Penal

– spălare de bani, faptă prevăzută pedepsită de art. 49 nr. 129/2019. 

Denunțul de 9 parlamentari ai Partidului Social Democrat. 

Nicușor Dan, ”băgat la de DNA” 

În urma socilitări adresate Naționale Anticorupței de Lumea Justiției, se doresc informații cu la un pe numele candidatului Dreptei, Dan, refuză dacă i-a penal acestuia.

“Informațiile existența sau denunț pe organelor de penală referitoare la posibila săvârșire a fapte de natură penală, precum cuprinse aceste acte de sesizare nu publice”, refuzul de a datele. 

Reacţia lui Nicuşor Dan

Reacţia lui Nicuşor a sub forma pe Facebook:

”Înțeleg șoferul lui Voicu, senatorul Șerban Nicolae, câțiva parlamentari de-ai au la un denunț mea.

Aș spune le-a intre aia. Nu de altceva, acolo, bine știm, mulți pesediști intră, ies”, pe Facebook. 

Nicuşor Dan, de un funcţionar primăria 4 ce intervine un afacerist

Înregistrarea, de la emisiunea Subiectiv, este Nicuşor Dan, candidatul alianţei PNL-USR-PLUS la primăria Capitalei, şi un funcţionar 4. Dialogul se la o speţă a instanţă şi Nicuşor ar obţină nişte favoruri un controversat om de afaceri.

“În speţă, Nicuşor ţinea afacerist, “Câine”, îşi construise un restaurant pe public.”, a comentat discuţia Răzvan Dumitescu, realizatorul Subiectiv de la 3.

Iată Nicuşor şi funcţionarul primăriei Sectorululi 4

“Functionar: Dar cat aveti?

Nicuşor Dan: Pana luni.

Functionar: Eee, haideti, ca nu e mult. Ia spuneti-mi!

Nicuşor Dan: Pai, in primul rand, v-am trimis acum un un raspuns la ce mi-ati trimis. Eu in ca ei au dreptate.

Functionar: Mitrache.

Nicuşor Dan: Mitrache, da. Ei la dialog, vad ca dumneavoastra, intre timp, le-ati contoarele de apa, gaz… Adica s-au intrerupt utilitatile.

Functionar: Pai, respectam legea si la sfarsit. In conditiile in nu s-a oprit, la sfarsit punerea in a inseamna, evident, si debransarea. Adica in conditiile in v-am transmis: ‘Haideti sa-si opreasca plangerile, haideti sa-si retraga dosarele si haideti sa vedem dup-aia ce facem!’ Si el, urmatoarea chestie, da un in il ameninta pe directorul si il injura de mama. In conditiile astea, ce sa discutam, domnu’ Nicusor? Adica ati ascultat inregistrarea aia.

Nicuşor Dan: Da, n-am inteles ce a asta imediat, atunci.

Functionar: Da. A data acum doua zile, dupa ce – eu si cu dumneavoastra – am ca incepem sa gasim o solutie. El suna nou. N-ati vazut? A ca era legat de criza de coronavirus (ca si vorbeste). Adica el in o tine pe a lui. Nu stiu… Eu incep sa nu inteleg nimic. Dar in sfarsit: OK… Ma depaseste chestia asta. Nu reusesc sa inteleg.

Nicuşor Dan: Bun. Eu am cu ei. lui e decat Mitrache. Si l-am sa ajunga la o intelegere. Singura intrebare a ca, ce isi retrag plangerile, nu au, practic, nimic la mana, cumva. Adica nu sa le depuna o data, ca ar iesi termen. Si daca dati o alta dispozitie de demolare, e: e garantia ca intelegerea e respectata? Dar, bine, asta e alta… Adica eu as sa ma cu fara fir. As sa va in contact, ca sa vorbiti.

Functionar: Da, va dati seama: ca dumneavoastra, la inceputul relatii, ati el, e ca si dumneavoastra sa fiti implicat. Adica nu ne trimiteti pe la o discutie cu el, in conditiile in el se poarta asa se poarta cu noi. E ca singurul ar trebui sa stam de vorba cu el ca dumneavoastra garantati el. Si nu ma la avocat. Eu de el. Noi cu el am probleme. El ne-a amenintat politistii, el droguri, el a de prostitutie, ca are la produs… Adica e vorba de el. Avocatii avocati, dumneavoastra sunteti dumneavoastra… Dar eu de el. Si ca conversatia aia, inregistrarea pe v-am dat-o va spune totul. Adica e o inregistrare pe el a facut-o. Adica e ca n-ai cu cine sa discuti la asta, ce el o de inregistrare. Dumneavoastra n-ati niciodata o de inregistrare – de asta.

Nicuşor Dan Mhm. Dar… OK.

Functionar: Adica stiti ce voiam sa va rog? Puneti-va un in nostru! Ce ati face? Sa ca dumneavoastra ati fi acum la carma Primariei 4. Ce ati face? Pentru ca e clar: ocupati o functie importanta, s-ar sa ocupati o functie si importanta. OK: ce ati daca ati fi in nostru? Ati de vorba cu un de personaj, daca cineva ar sa garanteze el?

Nicuşor Dan: Nu. Daca el sau prostitutie, as incerca sa-l prind cu institutiile se de asta. Dar pe speta asta, cu cladirea, eu ca el are dreptate.

Functionar: Da. OK, bine – e punctul dumneavoastra de vedere, cu nu de acord, vi-l respect.

Nicuşor Dan: Adica v-am si un raspuns pe aia. De-asta am si intarziat: ca sa legile si astea… Eu ca el are dreptate.

Functionar: V-am spus: singurul stam de vorba acest caz cu acest ca dumneavoastra ati el. Pentru ca altfel, domnu’ Nicusor Dan, n-am fi de vorba acest si am fi dus la sfarsit punerea in a legii. Dar ca dumneavoastra ati si ne-ati sa gasim o si sa ne oprim, stam de vorba. Dar, dupa vedem, nu sa stam de vorba daca el se comporta asa cu noi.

Nicuşor Dan Mhm. OK, bine. Pai…

Functionar: OK. O sa iau acel lucru, o sa iau ce mi-ati dumneavoastra si vedem ce se intampla, domnu’ Nicusor… Dar spuneti-mi un lucru, ca am o curiozitate: dumneavoastra personal v-ati intalnit vreodata cu asta? Personal, dumneavoastra, fata-n fata.

Nicuşor Dan: ca da.

Functionar: Si ce parere v-a facut?

Nicuşor Dan M-am intalnit cu el si cu sotia si cu avocatul, si am la Poporului.

Functionar: Si ce parere v-a facut personajul asta?

Nicuşor Dan Cu mine a o relatie foarte civilizata.

Functionar: Pentru ca el si de dumneavoastra vorbeste in niste foarte nelalocul lor, sa asa. Ca cu fratele Nicusor, ca va fac eu cu Nicusor, ca va Nicusor cu botul pe labe, ca am aranjat cu Nicusor sa nu se atinga de mine de la Sectorul 4…

Nicuşor Dan: (Rade.) Da… Da. Da.

Functionar: Adica el asa vorbeste dumneavoastra. Si aicea eu stiu foarte bine ce vorbesc.

Nicuşor Dan Da. Da, da, da, da. Mhm.

Functionar: OK. Bine. Am inteles. O sa iau pe mi l-ati trimis si tinem legatura, domnu’ Nicusor, da?

Nicuşor Dan: Da. Si eu va de a-si retrage plangerile penale, de a sterge postarile, de a… Dar sa la alegerea asta… Vin si eu acolo, daca e nevoie.

Functionar: Nu. Fara dumneavoastra, n-avem ce sa discutam cu acel personaj. Doar ca dumneavoastra ati el ne sa stam de vorba. Altfel, nu.

Nicuşor Dan Mhm. OK. Bine.

Functionar: Bine. Va multumesc foarte si tinem legatura. Sa traiti. La revedere”.

Înregistrarea a de Budeanu.

Reacţia lui Nicuşor Dan: “Înregistrarea forțeze, succes, vreo declarație mea”

Reacţia lui Nicuşor a sub forma pe Facebook:

“Mafia urmașii lui cu ne-au obișnuit a de la a a administrației corupte, de Firea.

Înregistrarea pesedistă, consilierul primarului sectorului 4 forțeze, succes, vreo declarație mea, nu nimic am demersurile a o a administrației locale.

În primăvară, informasem, scris, 4 demolarea pe se s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, vătămată la o soluție amiabilă.

Ca proces, prin Asociația Bucureștiul, le-am cerut părți se întâlnească, cu avocații lor, a discuta. Până la urmă, a justiția ne-a de cauză, acțiunea noastră a legitimă.

Asociația cazuri serioase privința săvârșirii abuzuri autorităților. Până acum, ASB are 175 de de mediu, urbanism, patrimoniu.

Coronavirus

15 Sep, 20:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *