Breaking News
Home / Stiri Online / DNA așteaptă ajutor de la deputatul fugar! Cum dicta Coldea toate mișcările politice

DNA așteaptă ajutor de la deputatul fugar! Cum dicta Coldea toate mișcările politice


Rizea a de la DNA 

Rizea: DNA-ul mi-a trimis un acum 3 de zile.
Anca: DNA-ul? ti-a trimis un mail?
Rizea: Daaa, mi-a trimis un dupa dezvaluiri sa ma sa le la dispozitie, si o sa fac public…. am facut aceasta poza a mail-ului. E in 2, sa vada toti romanii ziua ora. mail.

Anca: asa ca nu se leaga lucrurile, aici in Romania se ca esti fugar… iti trimite tie DNA-ul un daca tu esti…. ????
Rizea: Uite asa.. uite, ti-l azi… (te trimite mi-l azi) incheiem aceasta discutie iti ca ti pe wapp. Sau copy etc..

DNA-ul mi-a trimis acum dupa dezvaluiri si ca… domne… unde s-a discutat… de aceste dezvaluiri…nu poti..uitati-va la comentariile de la mine de pe fb, de imi spun: dl Rizea, multi m-au acum le simpatic… domne, asta nu nimic?? i-au lui dezvaluirile adica atat de enervati de ca institutiile nu-si fac si nu reactioneaza.
Anca: eu propunerea ca impreună cu PLUS sa le la dispoziție aceste documente publice, aparea saptămâna sa inceapa sa se miste lucururile, dezvaluri, au ramas fara urmari… au ramas dezvaluiri…

Rizea: exact…

Anca: au vietile distruse, sanatatea distrusa, au murit in penitenciar, in afara. Astea sa se ca daca tu mi acum ca ti-a facut tie un in iti dovezi.. eu ce sa zic? Ca inca exista ramasite SP blocheaza ???

Rizea: sa corect si o sa va si raspunsul DNA… totusi… ei mi-au cerut… o sa vezi… mi-au cerut punctual niste lucruri. Si le-am raspuns.. acum ii cereti ajutorul? Caruia i-ati inscenat un si i-ati distrus viata, politica de 20 de inscenandu-mi ceva? Voi imi cereti de de de euro? Nu vi se ca aveti tupeu? Zic „da de ala de ala de ala de ala faceti ceva?”
Muzgoci: v-a intrebat de in ce-l priveste pe Stoica. Adica n-a solicitarea ca a dezvaluirilor el..

Rizea: Nuuu, e vorba ca (Anca: de de mult) da, da…

Coldea – Dragnea

Anca: Tu ai si de judecatorii completul de judecata, ai castigat in octombrie 2019 spunand instanta ca acel a constitutit tu ai de era constitutit acest Complet. Spuneai de anumiti judecatori au alesi pe spranceana… exact.

Rizea: Exact. Aici… singurul nu de aceeasi masura de a sau altii pana in februarie 2018, deci condamnarile au sa o decizie in discriminatoriu. Dar stiti de ce? Pentru ca e voba de Dragnea… pacate decizia mea ultima si irevocabila a data in 2019, a mea a data in 2019, deci la o luna de dupa termenul respectiv. Adica toti de la acel termen februarie 2019 au de decizia eu si cu Dragnea, a condamnat in iunie.. daca nu ma insel (Anca – in luna mai) da… exact acolo n-am de aceasta decizie a CCR. Stiti…. a un judecator…

Anca: E foarte ce ca asta presupune ca exista in acesti influenta aceste decizii.
Rizea: exact, amintiti-va declaratiile acelui judecator caruia i s-a mandatul trecut, Lazaroiu? (Petre Lazaroiu) da. Ca au presiuni uriase.

Acea decizie de 5 ori, deci ei se intalneau si amanau de data… de ce? Pentru ca de ea. Ati inteles? Eu nu eram atat de ca Dragnea. Dar am la pachet cu el.

Anca: nu-mi propusesem sa te intreb de asta ca fi acuzata ca-l favorizez pe Dragnea. Dar nu a nu te intreb ca ai discutia aici. Dar de ce se toti de Dragnea? De ce blocheaza aceste lucruri.

Rizea: la ca si mine a foarte de Dancu, de si de Coldea. In ultima perioada, dupa ce n-a presedinte PSD…. a practic, cel care-i lui miscarile ce facute dpdv politic, a cel i-a lui sa-l puna pe premier, au 3 candidati atunci, potentiala de prim-ministru, dupa ce Sevil Shhaideh stiti bine, omul de casa al lui Dragnea, n-a de Iohannis. Cei vi-i spune acum. I-am prez in 2… Grindeanu, si de Nica…(Anca: Nica) Nuu, nu nuuu,, (aaa Nica) Nica, exact.

Umbra in ministerele si om al aflat si pe ștatul de al lui Ghita….(Anca: eu ce stiu e la SRI) ee… bravo… a MFE (daca nu e asa o sa-i pe de la sa un drept la replica)

Exact, 3 pe scurta, i-o daduse, pana la urma a preferat, aici.. bine… si si el viclean si in politica, si-a cel obedient si cel fara de carisma nu ar fi pretentii sa ia scaunul de presedinte al PSD-ului, ca el sa-si puna o mana moarta la guvern, pe sa-l papuseze el, ca daca prindea ii si si atunci era inafara jocului….

Anca: Dar a facut asta ca nu sa ajunga prim-ministru…
Rizea: exact ca nu l-ar fi niciodata avand cu suspendare. Trebuie sa in real, era motivatia ca in președintele nu sa sa incredinteze mandatul de premier al României, KI, era motivul, si atunci s-a cautat varianta obedienta ca Grindeanu, ati vazut obedient, obedient dar…

Anca: De catre cine sau cui? a cel s-a legat cu lanturi impreuna cu la Guvern.

Rizea: raspundea …era ca o masina cu volane, era ala al de asculta cu sfintenie, lui i-a impresia ca e sluga lui totala.. stiti bine la facea pe servitorul si cand s-au dus sa se vada cu Trump, ca duc la fostul Burci…. ca acolo, daca veti vedea, Burci. 

Procurorul Uncheșelu

Anca: Am o declaratie a ta de o declaratie „procurorul Uncheșelu mi-a ca nu de ma acuza, ma aresteaza si sa-mi iau de la copilul urma sa-l adopt, nu a atat, acelasi Uncheșelu ar fi facut un si in in ai copilul” ce s a intamplat atunci? Si ai un inalt informatii mi-a ca in 2015 imi dosar. Cum e sa-ti spuna Uncheșelu asa ceva, SRI-ul sa te avertizeze ca DNA-ul iti un tu inteleg ca ai sa adopti un copil…. ce s a intamplat?? Pentru ca ca filme.

Rizea: Da… intr-adevar am facut adoptia si copilul e la mine de cand s-a nascut romane, zi in s-a nascut e copilul meu…

Anca: Știu ca e un sub sensibil tine imi scuze, tu ai povestit, raspunsul tau catre in acest context.. ai acest si ai santajat? Pentru ca stiu ca ti s-a de un de judecatori sa suma de 500k a scapa de condamnare.
Rizea: Da.. e vorba de Dragomir, judecator de la ICCJ.

Anca: sa vedem, ce s-a intamplat cu Uncheșelu si cu de judecare a procesului.
Rizea: Da, deci Uncheșelu mi s-a exact ai relatat, adoptia in dureaza 2 de ca e o perioada adoptie in institutiile sa vada daca beneficiaza de in adoptiva. Si….. (plange) Scuze….

Anca: Îmi rau ca ti-am aceasta stare… nu asta a intentia, ca DNA-ul ti se adreseaza si ai prin momente, as ca sa ce s-a intamplat ca asa lucrurile, nu altfel…
Rizea: Îmi scuze… da… intr-adevăr durand 2 de ca e si perioadă adoptie… Uncheșelu da… ma santaja cu asta… si atunci
Anca: Pai era scopul? Dece a sa te omoare? Cu ghilimele… ii era de dezvaluirile tale?
Rizea: sistem, pe care-i crezusem prieteni, cu cu am la mese, cu am in deplasari si stiam bine pazite. Aa…da….Uncheșelu, un soldat disciplinat al auzea de posibilitatile lui de santaj la adresa mea, si ar fi ca l-ar fi omorat si pe de la copilul lui…. asta a fost… am o declaratie ulterior, in instanta, am sa judecatorilor adevarul si i-am spus… acum e sansa mea ca nu santajat. Chiar de adoptie s-a inceheiat. incheiat si nu sa faca nimic.

Atacuri la Ciolacu

Rizea: Dupa ce l-au pe Dragnea, … ok, a si partile lui rele, putin bune, si a si partile bune… daca n-au majoritare, sa va spun. Nu ar fi lasat pe mana asa astazi prin pe care-l conduc. Si ma aici asa spune Dancu, si Ciolacu, sa nu ca de vanatoare ai lui pe la Buzaului a unde a ajuns… eu am relatat pe ul meu…

Anca: Da, e foarte in si a luat-o de jos, a presedinte de locale, nu sa-l acuzam ca a o fulminanta…
Rizea: Pai stati putin, pai daca vorbim de Ciolacu, o sa vedeti in vol2 cand era de Buzau si cu pantofi si albi la Kisselef si la usa pana il primea Stoica, era (directorul de al lui – exact) exact, deci Stoica o relatie extraordinara cu acest Ciolacu, d-aia il si la Ancom, eu stiu de atunci ca el mi-a le aducea teritoriu, i-a facut si dosarul de lucrătura lui Boșcodeală in urma căruia Boșcodeală a si n-a primar, el era presedintele organizatiei si era primar la Buzău. e un de si am povestit. Sunt 3 deputati actualul sa va si sa-i intrebati. Cand a de a imunitatii in ca sa ma aresteze, pe la si „votati arest” da? Adica omu la sa le spuna nostri sa voteze contra mea, asta e PSD, asta Anca… asta facea Ciolacu, o slugă, un om fara un background, fara un CV sa-l un om oara a oara la 35 de ani, a vandut carnati in piata la Buzău, n-am nimic… o ocupatie…cum sa va spun… e serioasa, ok si respectabila, nu poti sa emiti pretenetii cand tu ti-ai falsificat diploma universitara si-mi ce si am neceasare, si-l pe Cioalcu sa vina la dvs si sa mi diploma si sa-mi la arhiva daca e legala sau nu. Asa a doctoratul la a renuntat ca era facut prin fals. 

About BoTposter

Check Also

Testul care îţi arată cât de sănătos eşti. Durează doar 30 de secunde

Indicele de masă corporală nu mai este singura modalitate de a verifica sănătatea cuiva. Ultimele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *