Breaking News
Home / Stiri IT / dispozitivul de bază al unei case inteligente

dispozitivul de bază al unei case inteligente

Tenda echipamente de rețelistică, special gama de buget, compania are o divizie dedicată Smart Beli. Aceasta prize comutatoare lumini, am testăm o Beli Smart Wi-Fi Plug, care, exact ce ne-am aștepta. o la internet, de la distanță, prin comenzilor vocale.

Tenda Beli o inteligentă cu clasic

Tenda nu a roata cu design-ul prizei Beli Smart Wi-Fi Plug. Este cu un prize țări, puțin înalt, are la niște plus. Este vorba de un de modulul Wi-Fi, la la aplicația de o controlează. În de distinctive ar fi un de sus, statusul prizei un fizic.

Acest poate fi a priza atunci nu aplicația sau un asistent virtual. Se apasă cam greu, apăsarea te-ai aștepta. aceasta o metodă de siguranță, a nu priza atunci împingi obiecte ei, ar apăsa butonul.

Este ușor de configurat

Procesul de foarte simplu. Imediat ce priza inteligentă într-o… neinteligentă, aceasta o Wi-Fi. Este Beli de pe sau conectarea la rețeaua prizei. În aplicația Beli va trebui un cont, vei adăuga priza aplicație.

Configurarea prizei rapidă. Îi la ce Wi-Fi de 2,4 GHz se (acest nu cu prize de 5 GHz) de aici ar trebui probleme. Priza poate un o pictogramă aplicație, o ai nevoie. Poți o o pornești, o se sau se pornească un timp, sau seta un program pe calendar pornească sau priza.

Sistemul Beli are integrare Alexa

Desigur, un Smart va trebui cu un casa, va trebui aplicații de parte. Din fericire, Beli se cu Alexa, cele sisteme de acest gen. Am aplicația pe a funcționat mă așteptam. Priza listă alături de pe le am poate fi prin prin Assistant.

Atenție însă, de cu Home, acest nu poate fi cu acel sistem. Astfel, prin imposibil. Și nu de a shortcut-uri prin Shortcuts. Astfel, boxe sau gama Echo, un compatibil. Dacă însă, nu recomandat, de control.

Concluzii

După la început, Smart Wi-Fi Plug exact ce promite. Oferă al prize, putând nu au de funcții pe propriu. Ba mult, poate fi a de la distanță, casă, precum lumini a crea scenarii de prin automatizare.

Adevărul foarte puține diferențe diversele de prize de pe piață, Beli ofere exact ce au concurente. Sunt puține motive un celelalte, nicio acest nu are integrare cu Apple. Așa alegerea va ține de ce ai.

Tenda Beli back

Dacă nu ai nimic încă, cu Beli Smart Wi-Fi Plug. Dacă ai de la un brand, probabil vei cu acela, special a evita configurarea prin aplicații separate. Dar la sfârșitul zilei fac de similare.

Părţi pozitive

+ Ușor de configurat
+ Se cu home Amazon
+ Oferă de un de dispozitiv

Părţi negative

– Nu are integrare cu Home
– Folosește de 2,4 GHz

About BoTposter

Check Also

11 producții cu încasări mari disponibile pe platformă

Cu competitori din ce în ce mai puternici, precum Disney+ și HBO Max, platforma Netflix …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *