Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Disperarea unor candidaţi că au pierdut nu trebuie să conducă la fraude electorale. Nu voi tolera nicio abatere de la lege

Disperarea unor candidaţi că au pierdut nu trebuie să conducă la fraude electorale. Nu voi tolera nicio abatere de la lege


 

„Am şi foarte la ce se contextul acestor alegeri şi, credeţi-mă, nu nicio abatere de la lege! la datorie. Chiar alegătorii şi-au votul, nu a sfârşit. vigilenţi la legii, acest reflecte şi voinţa 27 septembrie.

Disperarea candidaţi au pierdut de primar sau consilii nu la legii, la electorale. Este o de de alegători, ştii cu demnitate.

Asta democraţie, asta normalitate! Ştiu rezistenţa la poate fi mare, votul, voinţa generaţiilor pe le-am crescut. Respectaţi votul, respectaţi legea! Toate de fapte au la parchetele competente şi anchetele efectuate sub îndrumarea procurorilor. Sunt reţinute de fapte contextul alegerilor şi câteva de cercetate. Îi asigur pe toţi suntem hotărâţi ca, situaţiile au încălcări legii, şi adevărul”, a Vela, marţi, pe sa de Facebook.

About BoTposter

Check Also

VIDEO Proteste violente la Roma, din cauza noilor restricții impuse de Guvern. Poliția intervine cu tunuri de apă

Forțele de ordine au folosit, la un moment dat, jeturi de apă de la hidranții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *