Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Diana Munteanu arată perfect la 41 de ani. Cum s-a pozat acum: i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Diana Munteanu arată perfect la 41 de ani. Cum s-a pozat acum: i-a lăsat pe toți fără cuvinte


Diana ce nu-și deloc vârsta buletin. Cunoscuta moderatoare s-a pozat recent a să-i pe cuvinte. Cum a asta ce i-a surprins pe fani?

Diana i-a surprins pe ei cu ultima s-a pozat

Diana sfidează trecerea anilor! se pe zi ce trece, costum de baie. Aceasta are foarte mare grijă la alimentația sa, la timpul pe și-l activităților o ajută la dorită. Este a de 40 de ani, ei de bine le pe invidioase. Aceasta știe are cu ce se mândrească, le fanilor de ori are câtă grijă are de ei de darnică a natură. De-a timpului, nu a apelat la măestria medicilor esteticieni trupului, și-ar fi pus buze, susțin o cam de mânecă atunci vorba moderatoarei.

Printre cele comentarii se numără: „Sirenă la mal, fermecătoare”, sau „Frumoasă foc”. Blondina s-a de comentariile critice internauți, le-a curiozitățile a dezvăluit are. Actrița de vorbă o urmăresc pe de exagerează atunci vorba siluetă, cârcotași. „53 kg la 1,71 (n.r.: m)? Sunteți doctor domeniu?”, i-a vedeta fan.

Discuții fani

Fosta soție a lui cele vedete de la sale, cu ea a se bine pielea ei.

„Doar părerea ta nu că, ce vezi, mine o de profil cineva nu la nicio trăsătură de caracter! Nici rea, bună! E PERFECT NORMAL nu conteze, crede-mă! Nici a ta a nimănui! A mele, da! Și cam atât! Așa că, relax vezi-ți de fals! Jalea e tău, liniștită!”
Diana Munteanu

About BoTposter

Check Also

Câţi bani a câştigat CFR Cluj după victoria cu CSKA Sofia. A luat deja din Europa League cât bugetul FCSB pe tot anul

CFR Cluj este pentru al doilea an la rând singura echipă românească în grupele unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *