Breaking News
Home / Tehnologie / Desertul genial al toamnei. Toate gospodinele se îngrămădesc să facă rețeta asta

Desertul genial al toamnei. Toate gospodinele se îngrămădesc să facă rețeta asta


Vedeta este, îndoială, dovleacul, reţeta de delicioasă. Toate desertul al toamnei.

Reţetă prăjitură cu şi cacao

Prăjiturile cu preferatele sezonului. Desigur, doresc reţete de preparat, cu puţin, de mare efect. În se află şi de jos. Aşadar, nu ştii ce pregăteşti sau plănuieşti sărbători, prăjitura cu şi cacao poate fi o variantă minunată. Aromat, şi fin, desertul de delicios, aşa nu pe gânduri.

Iată de ce ai a prepara cu şi cacao

Ingrediente de biscuit:

  • 200 g biscuiţi digestivi
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 150 g unt

Ingrediente crema:

Mod de cu şi cacao

În primul rând, amestecă biscuiţii prin cu scorţişoara şi cu topit. Amestecul obţinut se într-o cu detaşabil şi se presează bine cu dosul linguri pe tăvii. Lasă la pregăteşti crema.

Ouăle şi se mixează se dechid la culoare. Apoi, brânza, vanilia şi smântâna friscă. La final, şi dovleacul. Ia un sfert compoziţie şi amestecă bine cu cacao. Scoate tava cu blatul de biscuiţi şi umplutură de cacao, restul de cremă.

Prăjitura se la cuptorul preîncălzit 45-50 de minute, la 170 de grade Celsius. Pentru a fi servit, desertul foarte rece.

În cazul nu ai habar se coace dovleacul, ştii un procedeu foarte simplu. Ai de plăcintar, puţin şi scorţişoară. Tot ce ai de dovleacul, înlături seminţele şi bucăţile într-o tavă. Presara puţin şi scorţişoară şi la cuptorul precincalzit la 200 de grade Celsius, funcţia sus-jos (ventilaţie), 40 de minute. Nu şi nu apă tavă. Poţi cu o furculiţă vezi sau nu: gata.

About BoTposter

Check Also

Cum mărești viteza unui clip pe iPhone, fără aplicații plătite

Dacă ai un clip lung și vrei să fie mai scurt, fără să pierzi informații, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *