Breaking News

Descoperirea uluitoare făcută în Egipt după 2.500 de ani. Sunt în stare perfectă și acum

În Saqqara, Egipt, arheologii au decsoperit 13 sicrie lemn, neatinse vreme 2.500 de ani. Conform Turism Antichități Egipt, aceste sicrie au într-un mormânt de 11 subteran, poziționate celuilalt.

Descoperirea 2.500 de ani

Sicriele de bine păstrate, pe au intacte, Science Alert. Vestea e că, cel probabil, acestea nu singurele mormânt, nefiind complet.

Despre Saqqara se ar fi drept necropolă Memphis, capitala Egiptului antic. de 3.000 de ani, egiptenii acolo morții, a un de arheologi.

Mai atât, aici au nobilii oficialii de rang înalt. Dar săptăruri au aici au indivzii simpli, probabil mijlocie sau muncitoare.

Cu acestea, se rar ca de sigilate. De cele au călcate de hoți de-a timpului.

Ce Saqqara

Saqqara un vast Egipt, drept necropolă capitală egipteană, Memphis. Saqqara piramide, Step Djoser, denumită Mormântul Step bazei dreptunghiulare, precum o de mastaba. Situat la aproximativ 30 km sud de Cairo, Saqqara o suprafață de aproximativ 7 x 1,5 km.

La Saqqara, a cel de piatră istorie, Piramida lui Djoser, timpul de-a dinastii. Alți șaisprezece au piramide la Saqqara, se află acum de sau de ruină. Înalți oficiali au monumente la necropolă pe parcursul perioade faraonice. A un non-regale de de 3.000 de ani, ptolemeice romane.

La nord de sub de Saqqara se află Abusir, la sud se află Dahshur. Zona se de la Giza la Dahshur a ca necropolă de Memphis a desemnată ca al Patrimoniului Mondial de 1979. Unii cercetători Saqqara nu derivat zeitate funerară egipteană, Sokar, ci se presupune, de la trib berber Beni Saqqar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *