Breaking News
Home / Stiri Online / Depozitul Ecologic Vidra gestionat de Eco Sud S.A.

Depozitul Ecologic Vidra gestionat de Eco Sud S.A.


Compania Eco S.A. de piață tratarea, selectarea eliminarea de România, dispunând de de a mediului, instalații, de transfer, de compostare  de importanță  deșeurilor, un mediu de viață.

Compania Eco S.A. asigură a județului tratarea, perioadă de 20 de ani.

Astăzi am performața de a trata selecționa cantitățile de deșeuri de o de 4 locuitori, deținem o suprafață de 2.500.000 mp protecția mediului sănătății populației de de importanță populație, locale, contribuind la țintelor de mediu de Comunitatea Europeană România.

Depozitele ecologice, de sortare, instalațiile de compostare de transfer deținute de compania Eco cea soluție de tratare a deșeurilor de constantă a profesionalismul manifestată de 20 de reprezintă o garanție a mediu de viață a al deșeurilor, sau comunitate.

Cu un de Centre de Management al Deșeurilor, compania Eco un de deșeuri produsă România, o postura de lider național acest domeniu.

Eco a gestiunea depozitelor de deșeuri a centrelor de al urma licitații conformitate cu europene de mediu, de consilii județene, primării, asociații de intercomunitară salubrizare.

Gestiunea Depozitului Ecologic contruirea acestuia a  atribuită Eco urma licitații internaționale oprganizate 1999 de a Municipiului București. Licitația a ca a studiului de compania JICA a  necesitatea construirii a depozite tratarea Județul Ilfov, poziționat de nord a pozitionat de sud a Bucureștiului, de Eco baza la umplerea depozitului, deci o perioadă de 20 de ani.

Soluțiile Eco au câștigătoare excelență responsabilitatea față de înconjurător, ce caracterizează 20 de de experiență.

Depozitul Ecologic gestionat de compania noastră Vidra, ca o zonă cu un pământ roditor, nepoluat, apt a o agricultură modernă.

Eco monitorizează permanență apa, solul aerul, rezultând parametri definesc o zonă de excepție, iar Comunitatetea Europeană a apreciat cadrul făcute cadrul depozitului Ecologic investițiile reutilizării materiilor prime provenite deșeuri conceptului de circulară.

Depozitul Ecologic conformitate cu cele de mediu Europene, autorizațiile conformitate cu legislația națională poate susține tratarea orașul urmatoarea perioada de 20 de porțile colectorii de deșeuri respectă standardele legislația de mediu vigoare.

La Ecologic a centrul de a provenite construcții posesorilor de deșeuri provenite demolări, stradale, tratării recuperării la de competitive, o mare de deșeuri întorcându-se circuitul economic.

Grupul Eco a primele a aducă un aport substanțial la mediului a conceptul de economie – zero deșeuri. Astfel, valoarea a posibil, deșeurile la minim, nu părăsesc fluxul economic. “Avem tehnologia, și, mult, determinarea a deșeurile acestea se transforme resursă”, precizează directorul general al Eco S.A., Scarlat.

Compania de mediu o perioadă de 10 ani, licențiată Clasa I prin de Națională de Reglementare de Utilități Publice certificată Sistemul de Management de Calitate, Mediu, Securitate Ocupațională de organismul de Rheinland InterCert Gmbh – Germania.

About BoTposter

Check Also

Tatăl Luizei Melencu, găsit mort în casă

Probleme medicale pe care le avea bărbatul s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale, Luiza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *