Breaking News
Home / Stiri Online / Demisie șoc la Vatican – Nu a fost oferită nicio explicație oficială

Demisie șoc la Vatican – Nu a fost oferită nicio explicație oficială


Unul cardinalii influenţi ai Vaticanului, italianul Angelo Becciu, a funcţia sa guvernul Scaun, a vreo explicaţie, notează AFP.

“Sfântul a renunţarea la funcţia de al Congregaţiei Cauzele Sfinţilor şi la de poziţia de de Eminenţa Sa cardinalul Angelo Becciu”, a anunţat seara într-comunicat laconic.

După o carieră de nunţiu apostolic (ambasador), prelatul a ocupat de şapte funcţia de substitut la Generale cadrul Secretariatului de Stat, ministru de interne, contact permanent cu papa Benedict, cu papa Francisc.

În vara lui 2018 a pălăria de de la papa şi a administraţiei cu şi decizia beatificărilor şi canonizărilor.

Demisia sa la 72 de ani, practica Bisericii Romano-Catolice, are sancţiuni. Scurtul comunicat de al precizează el cardinal, îşi de funcţie, special de a un papă timpul conclav sau de a fi consilier al suveran pontif.

Numele cardinalului a amintit de cadrul explozive, cu un an, aranjamente opace a cumpăra o clădire selectul Chelsea Londra.

Procedura de a 2014 monseniorul Becciu se afla la de Stat, administraţia centrală a cu drept de decizie investiţia respectivă. La anului, el a apărat într-o de meritele imobiliare.

În cadrul anchete, cinci ai Secretariatului de Stat se află special justiţiei Vaticanului. Un om de a arestat sub de extorcare cadrul achiziţiei clădirii londoneze, de a fi pus provizorie.

Potrivit numărul va al revistei L’Espresso, cardinalul ar fi de de ai episcopatului şi o cooperativă de fratele său, ocupându-se de inserţia sub egida dioceze.

Ancheta, parţial cotidianul La Repubblica şi ar fi precipita decizia bruscă de seară a cardinalului, prelatul a favorizat timpul activităţile doi fraţi. Fonduri au reinvestite de sa activităţi financiare, offshore, sursei.

About BoTposter

Check Also

Cererea de vaccin gripal s-a dublat față de anul trecut. Analiză a Consiliului Concurenței

În perioada ianuarie – octombrie 2019, la nivel național au fost vândute 736.560 de doze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *