Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Dedicația pe care a primit-o Bianca Drăgușanu în urmă cu puțin timp. Ce surpriză i-a făcut Alex Bodi

Dedicația pe care a primit-o Bianca Drăgușanu în urmă cu puțin timp. Ce surpriză i-a făcut Alex Bodi

După furtună, soarele, spune o vorbă! Se se potriveşte foarte bine şi se află cele presa de scandal România. i-a o surpriză de Drăgușanu: o de iubire!

Dedicația pe a primit-o de la Bodi

Dacă cu o lună, anunţa despărţirea de definitivă, iată cu acum. Afaceristul i-a o mare surpriză sale: o muzicală, nu acestuia, ne imaginile presa de monden de-a relaţiei doi. Emoţionată şi de gestul de Bodi, a pe clipul trimis de iubit.

Se doi îndrăgostiţi ca niciodată, versurile pe le fredonează de iubire. Mai exact, asculta maşină piesa “Înainte ne fi născut” de la The Motans, la trimite şi un pupic sale.

“Dar veşnicia n-are timp
Aşa am te ca un muritor de rând
Am crezut de sete
Aşteptându-mi pereche
Dar ne-am ne vom revedea, demult
Înainte ne fi născut”.

care a primit-o cu puțin timp. Ce surpriză i-a Bodi" width="1000" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Dedicatia-pe-care-a-primit-o-Bianca-Dragusanu-in-urma-cu-putin-timp.-Ce-surpriza-i-a-facut-Alex-Bodi-5.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Dedicatia-pe-care-a-primit-o-Bianca-Dragusanu-in-urma-cu-putin-timp.-Ce-surpriza-i-a-facut-Alex-Bodi-5-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Dedicația pe a primit-o cu puțin timp. Ce surpriză i-a Bodi

Bianca Drăgușanu, de într-o parcare

În cu câteva zile, Playtech.ro dezvăluia, exclusivitate, s-a cu poliţia la uşă, ce au imagini cu aceasta de un de-ai lui şi strânsă de de afacerist. Ea le-a a o şi nu plângere. Poliţiştii nu au crezut-o, a ce era bătută de Bodi, însă, o plângere prealabil, nu nimic. În an, a de la cu câteva fisurate urma de la Bodi.

În cu săptămâni, doi îşi găsiseră alţi şi îşi aduceau acuzaţii pe de socializare. În ce se refugiase braţele milionar, se reîntorsese la iubită, Radionova.

Se nimic nu poate despărţi pe doi amorezi trăiesc la relaţie, telenovela ei de final.

About BoTposter

Check Also

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orașe din România. București și Cluj nu se află în top 5

Top surpriză al celor mai bogate oraşe din România. Deşi pare greu de crezut, Bucureşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *