Breaking News
Home / Tehnologie / Declarație nouă pentru elevi și părinți. Ministerul Educației a publicat noile obligații

Declarație nouă pentru elevi și părinți. Ministerul Educației a publicat noile obligații

Monica Anisie, Educației, ultima perioadă a ordine de ministru inspectorale școlare. Toată respecte de a orelor, cele 3 scenarii. Mai elevi profesorii o declarație, orele online.

Monica la imagine

În fezabile orelor de optime lumea, ordine de ministru implementate, de la înțeles. La ultima cu de învățământ, ministrul a semnării declarații de conformitate.

”Responsabilitatea a noastră, a tuturor, a societăți. şi responsabilitatea didactice. Ttrebuie timpul mijlocul regulile.”, ministrul educației.

Anisie wp-image-223830 size-large" title="Monica Anisie" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații-1024x576.png" alt="Declarație nouă elevi părinți. Educației a obligații" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații-1024x576.png 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații-400x225.png 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații-768x432.png 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații-1536x864.png 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Declarație-nouă-pentru-elevi-și-părinți.-Ministerul-Educației-a-publicat-noile-obligații.png 1920w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Monica Anisie, ordine de ministru reacții profesorilor

Declarația, confomr acesteia, obligatoiu semnată de elevi, de profesori, cazul orelor online. de ministru se la desfăşurarea prin şi al internetului, precum şi prelucrarea cu caracter personal. Este la cadrele didactice, şi elevi.

Consiliul al Elevilor împotrvia ministrului

Din se pare, sindicaliștii nu au nicio pe ministrului Anisie. În schimb, Consiliului al Elevilor au ministrului educației, considerând esate o de timp, acest implementat, per excellentiam.

”Ministerul Educației a declarații pe proprie răspundere, elevi părinți, respectiv cadrele didactice. elevi lege. Este vorba de Educației 5545/2020 al ministrului Educației, precum Penal În ce situaţia epidemiologică se de la o zi la alta (…) E ușor ne facem, problemele teritoriu. Sunt câți elevi nu au la completa declarație.”, a declarat preşedintele Rareş Voicu.

Aceeași reprezentanți ai Elevilor au cerut ministrului, Anisie, eliminarea acestor declarații nu fac înreuneze de a orelor de curs, online. Rămâne vedem reacția ministrului Anisie, se aceste declarații impuse prin ordin de ministru.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *