Breaking News

Decizia uluitoare a Guvernului Orban. Se întâmplă chiar astăzi și îi vizează pe toți românii

Guvernul va adopta, nou, ședința de vineri, prin limitarea răspândirii cu COVID-19. nu a avizele necesare, susțin citate de Digi24.

Guvernul Orban, cu repetiție: adoptă o restricțiile miercuri

La propunerea Național Situații de Urgență(CNSU), a adoptat, pe 29 iulie, purtării măștii de liber, programul teraselor. Legislativ a joi, 30 iulie. care, de nu a trimisă publicare Oficial, reprezentânt de punerea a măsurilor.

În ședința de vineri, schimbă starea de va fi de Guvern, a fi trimis la Oficial. După Monitor, va o nouă unde de devine obligatorie.

Noile obligații proprietarii de de la 1 august

Art. 1 – Anexele nr. 2 3 la nr. 553/2020 stării de pe cu data de 17 2020, precum se pe efectelor de COVID-19, Oficial al României, Partea I, nr. 627 16 2020 se se completează urmează:

1. La anexa nr. 2, articolul 11 se un articol, art. 12, cu următorul cuprins:
„Art. 12 – (1) În art. 5 alin. (2) lit. d) nr. 55/2020 efectelor de COVID-19, cu ulterioare, purtarea măștii de protecție, nasul gura, au vârsta de 5 ani, deschise, ar fi piețele, târgurile, de (stații de autobuz, asemenea), falezele, se desfășoară serbări sau pelerinaje, exteriorul turistice, orare, prin a comitetului județean / al Municipiului de urgență. Spațiile intervalele se stabilesc, la propunerea direcției de sănătate publică, luând prezenței concomitente a mare de intervalele respective, unde se constată dificultăți de condițiile legii.

(2) Administratorii/proprietarii alin. (1) afișează la informații măștii de protecției respective, la solicitarea comitetului județean / al Municipiului de urgență.”

2. La anexa nr.2, articolul 2 se va următorul cuprins:
„Art. 2 – Respectarea aplicării prevăzute la art. 1 – 12 se de Interne.”

3. La anexa nr.3, punctul 3 al articolului 5 se puncte, pct. 4 – 6, cu următorul cuprins:
„4. desfășoară prevăzute la pct. 3, terasele, cluburile, barurile asemenea, au respecte orarul de cu restricțiile stabilite prin a Național Situații de Urgență, la propunerea Grupului de tehnico-științific pe sau a comitetului județean / al Municipiului de urgență.

5. prevăzute la pct.4 se unitățile administrativ-teritoriale se constată o a și/sau un al cu SARS-COV-2.

6. desfășoară prevăzute la pct. 3 au ia limitarea de clienți la numărul locurilor pe scaune a oricăror presupun interacțiunea clienți.”

4. La anexa nr.3, punctul 4 al articolului 8 se un punct, pct. 41, cu următorul cuprins:
„41. desfășoară de de noroc, au respecte orarul de cu restricțiile prin a Național Situații de Urgență, la propunerea Grupului de tehnico-științific pe sau a comitetului județean / al Municipiului de urgență. se unitățile administrativ-teritoriale se constată o a și/sau un al cu SARS-COV-2.”

5. La anexa nr. 3, alineatul (15) al articolului 10 se va următorul cuprins:
„(15) prevăzute la art. 8 pct. 4 se de Economiei, Energiei de Afaceri Sănătății. Respectarea aplicării prevăzute la art. 8 pct.4 41 se de Protecției Interne.”

Art. 2 – prevăzute la articolul 1 la data publicării Oficial al României, Partea I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *