Breaking News

De Ziua Marinei, navele militare vor defila de la…

Forţele Navale au anunţat că, acest an, va fi marcată printr-o va Militar, militare pe mare, de la Constanţa la Midia, orele 11.30 şi 13.30. De asemenea, pe Dunăre, la şi la Tulcea, militare fluviale saluta publicul, orele 10.00 şi 11.00.


Navale au transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, şi acest an continuă tradiţia sărbătoririi Zilei Române, manifestările adaptate condiţii impuse de contextul de noul coronavirus CoV-2.

 

“Ediţia 2020 a Zilei dedicată împlinirii a 160 de de la Navale şi, deosebire de alţi ani, se va desfăşura cu precădere online, perioada 5-15 august. Vor fi, de asemenea, planificate şi defilări navelor pe mare şi pe Dunăre, la Constanţa, şi Tulcea”, se comunicat. 

 

Astfel, pe de a Navale, de miercuri, 5 august, concursurile ”Marea culori” (concurs de fotografie digitală) şi ”Ce fac Navale tine?”, precum şi ”Lecţia de istorie”, ”Oameni de marină” şi ”Portret de marinar, schimb de generaţii”.

 

Navale au menţionat fi porturile Constanţa, Brăila, şi Tulcea. 

 

“Ziua tradiţională a porţilor se va desfăşura duminică, 9 august, reprezentanţii prezenta, pe de Facebook, porturile Constanţa, Brăila, şi Tulcea. Anul nu va program Militară a Navale, va recitaluri ce fi urmărite, de asemenea, pe de a FNR”, a citată. 

 

În 15 va o Constanţa şi atunci va defilarea navelor militare pe mare, de la Constanţa la Midia, orele 11.30 şi 13.30. Totodată, zi, pe Dunăre, la şi la Tulcea, militare fluviale saluta orele 10.00 şi 11.00.

 

În trecuţi manifestările de pe faleza Flotei, de aproximativ o oră şi militarii prezentau faţa exerciţii complexe, militare, zonă, fi admirate de turişti şi de constănţeni. La manifestările de la Constanţa asistau, trecuţi, de persoane.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *