Breaking News
Home / Tehnologie / De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua, de fapt

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua, de fapt

Este showbiz-ul românesc. de la îşi cu ocazie, acum s-a aflat de la ce a pornit, de fapt, cele dive.

Bianca de la se lui Bodi

Deşi cu câteva Bianca Drăgușanu o acuza pe de la îşi pe Bodi, “Regina Tok-ului”, iată adevăratul al cele cu altul.

Se şi pe cântăreaţa de muzică de petrecere. Aceasta s-a maşinile lui Bodi, Mediaş. Artista a explicat, WOWbiz, de ce a aceste imagini pe de şi nu geloasă.

“L-am pe ei. Am un el. Nu ce cred, sper nu e geloasă, eu cu el am ca prieteni, ca amici,. Pe de el m-a muzică și, la un dat, mi-a a un videoclip, am vorbit.

Pe ea nu o cunosc, de nu ea, se consideră o doamnă, dar, ce am a limbajul pe se pretinde.

Acum, o mulțime de mi se spune mă jignește. Am eu ce a și, sincer, nu o înțeleg, nu ne cunoaștem personal. În plus, o doamnă, nu un asemenea limbaj, te pretinzi a fi superioară”, a fosta a lui Sterp.

în maşina lui Bodi" width="910" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/De-la-ce-a-pornit-scandalul-dintre-Bianca-Dragusanu-si-Carmen-de-la-Salciua-de-fapt-5-910x1024.jpg 910w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/De-la-ce-a-pornit-scandalul-dintre-Bianca-Dragusanu-si-Carmen-de-la-Salciua-de-fapt-5-768x864.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/De-la-ce-a-pornit-scandalul-dintre-Bianca-Dragusanu-si-Carmen-de-la-Salciua-de-fapt-5.jpg 960w" sizes="(max-width: 910px) 100vw, 910px"/>
Carmen de la Sălciua, maşina lui Bodi

Carmen de la Sălciua, îşi pe Bodi

Alexandra are de de pe Tok, deşi nu vacanţe de şi nu îşi afişează locuinţa sau maşinile de fiţe. De fapt, aceasta o casnică Mureş a strâns un de mare de cu banale. Cu o viaţă şi de lipsuri, ea nu se sfieşte traiul său.

După ce Carmen de la Sălciua s-a cu “Regina Tik-Tok-ului”, a reacţionat şi a acuzat-o “disperată urmăritori”.

”Situația e următoarea: O pe asta amărâta, e cântăreață de muzică de petrecere sau de genul, s-a dus se pozeze cu o amărâta, femeia e amărâtă, vorbind, ca să-și ea niște like-uri, niște alea. Băi, penibilă! Dacă niște gesturi umanitare, nu te poza cu individa ca strângi niște like-uri. Ești cu diplomă!

Apucă-te de sau fă-le pe pe le faci. Lasă femeia pace! Să dați unfollow la cârtița asta disperată! prefecătoriile cu binefacerile o cauză sau pe cineva, nu neapărat pozați cu respectivul sau respectivă. Faci gata, nu nimic! Ce tu ca te mare? Dacă ai femeia, o gata, pa!”, a Drăgușanu.

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *