Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / De ce țipă cei de la USR-PLUS că au fost fraudaţi. Care este planul lor

De ce țipă cei de la USR-PLUS că au fost fraudaţi. Care este planul lor

Ion spune de alegerilor 1, 4 si 5 un truc şi reaminteşte ele au cu succes de la 2004.

„Cred principala explicaţie ne trimite la un truc 2004, la prezidenţiale, de Băsescu. Atunci, tururi, Băsescu, defavorizat de primul tur, era urma lui Năstase, a o ofensivă, sprijinit de inexistenta Democraţia de Pârvulescu, prin susţinea s-au fraudat la primul şi la al atentă, ba a o plângere penală. Vă nu a nicio fraudă, era o şmecherie electorală de mobilizare la vot a al doilea. Din nenorocire, a o şmecherie a complice un ONG”, a publicistul, Mediafax.

În opinia sa, şi cazul acuzaţiilor de-a cu şmecherie alianţa a forţă campanie 6 decembrie.

„În cazul de de-a cu şmecherie, de e preluată de USRPLUS. Văd la Sectorul 5 şi de PNL. S-au şi şmecherie parlamentarele. Să plâgându-se i-au a reprezentanţi secţiile, e şi într-un deoarece a câştigat Bucureşti, nu unde a pierdut alegerilor. Şi atenţie, nu de Guvern, de e la putere, ci de PSD. După părerea mea, e un truc electoral. Observăm USR-PLUS a forţă campania şi acest ţipăt, de alarmă, de sirena lui Roaită am campanie. ieşiţi, fiţi atenţi parlamentarelor se va întâmpla la fel”, a explicat publicistul.

Ion nu minimizează situaţia de la Sectorul 1 şi crearea legal de situaţii, partidelor.

„Sigur, aici şi o realitate. După părerea mea, de la Sectorul 1, real, ar trebui să-l radiografiem. În primul constatăm la nu la un bine pus la punct de rezolvare a asemenea situaţii. Până acum nu există, şi s-a acest scandal de la Sectorul 1, un legal, bine pus la punct. Am şi aseară. Nu înţeleg ce căutau acolo cu gura mare reprezentanţii partidelor, şi Alexandru, ea reprezentatul şi la urma de corectitudinea alegerilor Guvernul, el alegerile. Prezenţa lui Barna, a lui a şi Poliţia şi le deoarece, legii, la doi candidaţi. a şi nu ştim de situaţii autoritatea rezolvă – E AEP, e BEC, e BEM? neavând acest lucru, nu la politice. Mai şi PSD-ul cu furci şi şi acolo o partide. Mecanismul prevadă şi situaţii şi vot corect”, a publicistul.

Ion de nu ar fi diferenţele procentele de exitpoll-uri şi nu ar fi de şi ar fi institute la urne.

„Acest nu s-ar fi nu am fi o ticăloasă diferenţă doi candidaţi de la Sectorul 1 la exitpollul de Avangarde, de 10 puncte. Nu lume, oricât mi-ar spune aceşti sondori au minţit de lui Cltilde la 10 diferenţă şi 0, .. diferenţă, maximum 1000 de voturi. Normal era se la egalitate. Dacă se la egalitate, atunci toţi nu ne miram de de la 1 şi nu-i ţineam lui Armand. Pretenţia nu au un şiretlic. E acolo a o plecând de la premisa îşi va recunoaşte şi asta va fi exipoll-urilor. Una şi ani, exitpoll-urile monopolurile de sondare. În perioada anterioară, de sondare, prudente, deoarece nu-şi de 10% şi cealaltă, 1%. scandal, se va el, nişte a nu da repetării lor”, a publicistul.

Ion şi ciudăţeniile pe le-a remarcat contextul scandal: alegerilor de un aflat şi şi exploatarea, continuare, de şi de dreapta a reprezentat de PSD.

„Se ciudăţenii: revenirea la alegerilor a preluată de un ascensiune. De regulă, acuzaţie era de o opoziţie guvern al PSD. Cei de la nu au el e de corectitudinea alegerilor. A doua ciudăţeni e opoziţie, nu a alegerile. Adică era aşa de aranja ca câştige Firea. Că la or fi aranjamente candidaţi, nu are nicio cu PSD, ca a alegerilor. Această a de a câştiga capital pe şi se aşeze pe a de vechi, şmecheresc, cu viclenii, cu păcăleli. Este limpede: comedia înfrângerii, el nu a şi Iohannis, şi de dreapta, neavând proiecte, lămâia de stoarsă a reprezentat de PSD. asta a scandal răspunzător Guvernul, cel puţin constituţional”, a publicistul.ţii>

Actualitate

29 Sep, 15:45

About BoTposter

Check Also

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Poreclit Corrado Cattani de România, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *