Breaking News

de ce să nu folosești cotul, conform OMS


În cazul te-ai obișnuit să-ți saluți cu cotul, s-ar o greșeală, recent avertisment OMS.

Timp de aproximativ luni, forma de salut aprobată promovată colțuri lumi a discretă a cotului de persoane, la ca de sus. Soluția a de șefi de stat, showbiz, protecției civile, obișnuite.

Acum, se aceasta nu o soluție, ci o greșeală, afirmațiilor a Sănătății. Printr-o pe de Tedros Adhanom Ghebreyesus, oficialul a el a renunțat la salutul cu simbolice.

„Când salutați oamenii, cel bine atingeți cu coatele, deoarece acest aflați la puțin de un metru de celălalt. Mie o mână pe a saluta aceste zile”, a directorul OMS, pe care, de fapt, martie, l-au cu ridicat. Între timp, probabil, s-a răzgândit.

Această de ce organizația a de foarte se strănute tușească pliul cotului. de Tedros la câteva ce  Conservatorul Sassari (Sardinia) a un decret a „noul neglijent”. Gaetano Libra, ORL cu o carieră la Spitalul „Maggiore” Bologna, consideră „este folosim a acoperi strănutul tusea, așezăm tot, contaminând suprafețe”.

Una alta, improbabil ca schimbarea formei de numărului de infecții, cu siguranță va reuși sporească stresul al oamenilor, oricum nu era la un foarte scăzut. „Numărul mediu de cazuri mare primul martie, octombrie noiembrie vom mortalitate. Nu am scăpat de probleme”, a directorul OMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *