Breaking News

De ce pisicile erau animale sacre în Egiptul Antic. Era un animal magic, extrem de iubit

Cum au pisicile un Antic? De ce aceste zeități, de divinizate?

Pisicile, zeități Antic

În pisicile domestice, strămoșii de-a niște zeități Antic. Deisgur iubitorilor de nimic nu s-a schimbat, a traiectoria exactă a statutului pisicii. Se presupune pisicile au ca strămoș africană, rasă domesticită a diversele rozătoare dăunau aduceau boli. În cele urmă, pisicile au controleze populația de rozătoare au numărul de de acestea, la creșterea cantității de alimente.

Calitatea egiptenilor a cu îmbunătățită, a reprezentația vieții. Animalele au cu zeițele Bastet, Mafdet, Sekhmet, zeița egipteană era descrisă ca pisică femeie. Până la Noului Regat, pisicile venerate de toți, un faraon vreuna ele primea cu moartea. Unele au mumificate alături de a le de apoi.

erau pisicile venerate Antic? " width="1024" height="768" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/de-ce-erau-pisicie-venerate-in-egiptul-antic-1-1024x768.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/de-ce-erau-pisicie-venerate-in-egiptul-antic-1-768x576.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/de-ce-erau-pisicie-venerate-in-egiptul-antic-1-1536x1152.jpg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/de-ce-erau-pisicie-venerate-in-egiptul-antic-1.jpg 1920w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
De ce pisicile venerate Antic?

Felina cu cozi cinci picioare

Specialiștii de la de Cercetare Informatică Franța au la un detaliu mumiei Antic. au felina cinci cozi, mirror.co.uk. a mumia pisicii nu craniu, vertebre sau coaste. iau unei „escrocherii la recurgeau preoții antichitate”.

Mumia pisicii scanată
Mumia pisicii scanată

„Ne-am descoperim o pisică, nu multe. Există de mumii de animale, foarte puține au reconstruite cu imaginilor. Unele mumii goale, un os, se regătește scheletul al pisici”
Theophane Nicolas, cercetător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *