Breaking News
Home / Tehnologie / De ce nu trebuie să ții ouăle pe ușa frigiderului. Toți oamenii făceau greșeala asta

De ce nu trebuie să ții ouăle pe ușa frigiderului. Toți oamenii făceau greșeala asta

Majoritatea frigiderelor au un raft ușă, cu dvs., ar fi logic presupunem cel a le depozita. Experții au dezvăluit ușa de cel a a le timp.

De ce nu pe ușa frigiderului

Ușa a dvs., dvs. putrezite le principală a aparatului. se strica cel atunci ușa frigiderului, se aceasta extreme fluctuații de temperatură. Când deschideți frigiderul, de pe ușă ar fi părți aparatului.

trebuie pe ușa frigiderului. Toți greșeala asta" width="970" height="500" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/oua-c-970x500-1.png 970w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/oua-c-970x500-1-768x396.png 768w" sizes="(max-width: 970px) 100vw, 970px"/>
De ce nu pe ușa frigiderului. Toți greșeala asta

Toate ar trebui țină de asta

Dar nu frigider, nu se ciudat, deoarece păstrarea la rece cel de a le depozita. Rafturile de la schimbări de temperatură ca repede. de a le le păstrați de pe mijlociu a de temperatură contaminarea. Astfel o „siguranță optimă” cutii la o temperatură constantă sub 20C , de alimentele cu miros puternic, deoarece absorb ușor mirosurile. Ba de-atât, păstrarea ouălor ușa ar strica de mâncare pe de ou, ar fi bezeau sau prăjite, deoarece agitarea la ar trebui destabilizeze albușurile. la temperatura camerei va se atunci prăjite sau prăjituri.

About BoTposter

Check Also

Ferma 2020. Gabriel Toader a ajuns la pat după emisiunea de la PRO TV. Ce a pățit

Gabriel Toader a fost unul din concurenții de la „Ferma” care a avut probleme de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *